לי יש יס ועדיין אפשר לחבר את הכבל לממיר ולמחשב, מה הקשר אם יש או אין יס?
L La NaNi New member 9/11/02 #27 לי יש יס ועדיין אפשר לחבר את הכבל לממיר ולמחשב, מה הקשר אם יש או אין יס?
O omer מכה שנית New member 9/11/02 #34 פשוט צריך לקנות לזה עוד ממיר../images/Emo70.gif וזה סתם יוצא יקר...מה אני צריכה גם יס במחשב אני ממש לא צריכה... אבל כשהייתה לנו טלויזיה במחשב הייתי לוחצת על כפתור של מצלמה כזאת וזה היה מצלם באותו רגע את מה שהייתי רואה וזה היה מגנייייייב,טוב זה כמו שעכשיו יש אנשים שמצלמים
פשוט צריך לקנות לזה עוד ממיר../images/Emo70.gif וזה סתם יוצא יקר...מה אני צריכה גם יס במחשב אני ממש לא צריכה... אבל כשהייתה לנו טלויזיה במחשב הייתי לוחצת על כפתור של מצלמה כזאת וזה היה מצלם באותו רגע את מה שהייתי רואה וזה היה מגנייייייב,טוב זה כמו שעכשיו יש אנשים שמצלמים
B Benja GiRl New member 9/11/02 #23 טלוויזיה במחשב זה באמצעות כרטיס טלוויזיה.. נראה לי עולה בסביבות ה200... לא סגורה על כלום...
T TCgirl New member 9/11/02 #21 ברוכה הבאה.!!!! אני אירנה, אני בת 15 (עוד 16 ימים), מכורה ללהקת The Calling... וזהו...
S s t a v i New member 9/11/02 #22 תודה! ../images/Emo13.gif ויש ל- the calling שירים יפים... את יודעת אולי פרטים בקשר לעתיד? ומזל טוב מוקדם!
תודה! ../images/Emo13.gif ויש ל- the calling שירים יפים... את יודעת אולי פרטים בקשר לעתיד? ומזל טוב מוקדם!
T TCgirl New member 9/11/02 #28 מה זא אומרת... ../images/Emo187.gif מז"א בקשר לעתיד? נ.ב - אימצתי אייקון -
S s t a v i New member 9/11/02 #29 אהה.... ../images/Emo3.gif מה יקרה בעתיד של המורדים! איזה דברים...
T TCgirl New member 9/11/02 #30 אני לא יודעת... ../images/Emo187.gif אני לא רואה באינטרנט... זה מאוחר מדי בשבילי...
T TCgirl New member 9/11/02 #32 מה? חברה שלי מהכיתה ../images/Emo187.gif רואה בלילה, והיא מספרת דברים (לעתים די רחוקות...), אז אולי אני יודעת...
מה? חברה שלי מהכיתה ../images/Emo187.gif רואה בלילה, והיא מספרת דברים (לעתים די רחוקות...), אז אולי אני יודעת...
S s t a v i New member 9/11/02 #33 אז ככה.... ../images/Emo3.gif איך זה הגיוני שגידו הוא במסדר? רק נדמה לי או שהוא על מלגה בעצמו? יכול להיות שסתם נראה לי ככה... ואם זה הוא- למה הוא עושה את זה???
אז ככה.... ../images/Emo3.gif איך זה הגיוני שגידו הוא במסדר? רק נדמה לי או שהוא על מלגה בעצמו? יכול להיות שסתם נראה לי ככה... ואם זה הוא- למה הוא עושה את זה???
T TCgirl New member 9/11/02 #35 או-קיי, אז ככה ../images/Emo187.gif גידו לא על מלגה, ההורים שלו משלמים לו על הלימודים, ואין לי מושג למה הוא עושה את זה...
או-קיי, אז ככה ../images/Emo187.gif גידו לא על מלגה, ההורים שלו משלמים לו על הלימודים, ואין לי מושג למה הוא עושה את זה...
S s t a v i New member 9/11/02 #39 כן! ../images/Emo13.gif [email protected] נדבר בפעם אחרת כי אני בדיוק יוצאת! יש לי שיעורי בית! אבל תכניסי אותי לרשימה שלך! ביי ביי!!!
כן! ../images/Emo13.gif [email protected] נדבר בפעם אחרת כי אני בדיוק יוצאת! יש לי שיעורי בית! אבל תכניסי אותי לרשימה שלך! ביי ביי!!!
ד דובון שוודי New member 9/11/02 #40 אירנה??? אם תשאלי אני אספר מה אני אעשדה שאת לא שואלת את יודעת כשזה בא למורדים ולקטנטנות אני יכולה לדבר 70 מילחיון שעות רצוץ בלי הפסקות וחוץ מזה כשהיית אצלי לפני כמה ימים לא הראתי לך קטעי וידיאו???????
אירנה??? אם תשאלי אני אספר מה אני אעשדה שאת לא שואלת את יודעת כשזה בא למורדים ולקטנטנות אני יכולה לדבר 70 מילחיון שעות רצוץ בלי הפסקות וחוץ מזה כשהיית אצלי לפני כמה ימים לא הראתי לך קטעי וידיאו???????
T TCgirl New member 9/11/02 #45 כן.... אבל אני ../images/Emo187.gif שוכחת... ... והראית לי קטעי וידאו, אבל הם לא ממש קשורים לגידו ולמסדר, אבל אני חייבת לציין שקטעי הוידאו יפים... את יכולה מחר לספר לי קצת מההמשך? pretty please?
כן.... אבל אני ../images/Emo187.gif שוכחת... ... והראית לי קטעי וידאו, אבל הם לא ממש קשורים לגידו ולמסדר, אבל אני חייבת לציין שקטעי הוידאו יפים... את יכולה מחר לספר לי קצת מההמשך? pretty please?
ד דובון שוודי New member 9/11/02 #44 אם את רוצה ספויילרים אז....... תוסיפי אותי לרשימת המסנג´ר שלך : [email protected] ואני אספר לך הכלללל
אם את רוצה ספויילרים אז....... תוסיפי אותי לרשימת המסנג´ר שלך : [email protected] ואני אספר לך הכלללל