טוב, אז הינה התמונה... וליאור, מה אתה רוצה שאני אעשה איתה? אגדיל אמסגר ואתלה בחדר??
ש שולי פ New member 4/7/03 #26 טוב, אז הינה התמונה... וליאור, מה אתה רוצה שאני אעשה איתה? אגדיל אמסגר ואתלה בחדר??
מ מישהי אלמונית New member 4/7/03 #31 מצטערת, אבל ליאור אף פעם לא נראה בסדר, אפילו בתמונות שהם לכאורה הכי בסדר! סתם, צוחקים איתךָ, גבר!
L lali37 New member 4/7/03 #6 את רואה?! אמרתי לך שאני יודעת איזה הפתעה את מכינה לנו (טוב, נו, ספרת לי, מה אני יעשה?!)
L LadyTitania New member 4/7/03 #19 היי אנשימים! אין לי הרבה זמן - רק קפצתי לומר שלום! שולי תודה רבה על התמונות! איך פיתחת אותן כל כך מהר? לילה טוב ולהתראות מחר! הדסה
היי אנשימים! אין לי הרבה זמן - רק קפצתי לומר שלום! שולי תודה רבה על התמונות! איך פיתחת אותן כל כך מהר? לילה טוב ולהתראות מחר! הדסה
מ מיכלוש7 New member 4/7/03 #28 אני צילמתי 12 תמונות במפגש!!! אבל עוד לא סיימתי ת'פילים... כשאני אפתח אני בלי נדר אסרוק ואשים פה את כוווול התמונות!
אני צילמתי 12 תמונות במפגש!!! אבל עוד לא סיימתי ת'פילים... כשאני אפתח אני בלי נדר אסרוק ואשים פה את כוווול התמונות!
L lali37 New member 6/7/03 #34 אריאל?! אתה דובר של אנשים?! זה לא אמור להיות שכולם רבים מי הדובר שלך?!
B beckham17 New member 6/7/03 #35 אני דובר רק של שולי... מצטער, אני תפוס... אבל גם לי יש דוברת נאמנה... אם עוד מישהי רוצה, היא מוזמנת... אבל זאת עבודה בלי שכר. בניגוד לעבודה שלי, לי שולי משלמת כיד המלך, אם היא רוצה דמי כיס...
אני דובר רק של שולי... מצטער, אני תפוס... אבל גם לי יש דוברת נאמנה... אם עוד מישהי רוצה, היא מוזמנת... אבל זאת עבודה בלי שכר. בניגוד לעבודה שלי, לי שולי משלמת כיד המלך, אם היא רוצה דמי כיס...