אנשים!!!!!

pishkashit

New member
../images/Emo12.gif

סחטנות הולכת פה הא?.. פעם הבאה שאני רואה אותך את מקבלת בובסיון רק בשבילך... בינתיים תסתפקי בזה-

שני מס 1

New member
זה רק אני או ש...

בנתיים כולם אוהבים את גוונים של כחול? חחחחחחחחחח

hila3000

New member
אממ..

צבע אהוב? כחול וסגול.
מאכל אהוב? במבה ושוקולד חח.. ומאכל רציני יותר אממ..שניצל.
סרט אהוב? המספריים של אדוארד
שיר אהוב? טוב שיש לי מליון שירים אהובים.. השיר שממש ברגעים אלו שרתי לעצמי הוא יש לי סיכוי - אביתר בנאי.
אם גלעד היה מצלם עוד קליפ מהדיסק, איזה שיר הייתם רוצים שזה יהיה? כותב לך סיפור.
מה הכי הייתם רוצים שיקרה השבוע? שאני לא איכשל במתכונת במתמטיקה אמןןןן..
באים לרוק עצמאות? לא.
מה הרעיונות ליום העצמאות? אממ.. לא יודעת.. בטח יהיו לי חזרות באותו יום..וחוץ מזה אין לי ממש תכנונים כרגע..עד שאני לא עוברת את מתמטיקה אני לא חושבת על שום דבר אחר (כמעט..).

A N I g M A

New member
כמה את יפה תמיד וכמה היוווווווווום

צבע אהוב? אדום
מאכל אהוב? מה שאמא מכינה:]
סרט אהוב? אוף נו לויודעת
שיר אהוב? כרגע שובי אל ביתי, הפרוייקט של עידן רייכל. סורי מורי, אבל זה שיר מדהים.
אם גלעד היה מצלם עוד קליפ מהדיסק איזה שיר הייתם רוצים שזה יהיה? המ. ציפורים (ציפורים קוראים לזה? נו זה שהוא מתחרה עם הרוח).
מה הכי הייתם רוצים שיקרה השבוע? אמ. זה קצת חולה, אבל אני מחכה לטקס של יום הזיכרון:p
באים לרוק עצמאות?אם לא מה הרעיונות ליום העצמאות? אין לי

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

צבע אהוב? אני אהרוס לך את התיאוריה שכולם אוהבים כחול- כתום
מאכל אהוב? מממ שוקולד סרט אהוב? מולין רוז', אקסמן1,2 וטרילוגיית שר הטבעות שיר אהוב? יש מלא, אבל השיר שלי זה "אני לא מאמין" של דניאל סלומון אם גלעד היה מצלם עוד קליפ מהדיסק איזה שיר הייתם רוצים שזה יהיה? אחותי מה הכי הייתם רוצים שיקרה השבוע? שאמא שלי תעזוב אותי בשקט... באים לרוק עצמאות? אם לא מה הרעיונות ליום העצמאות? באיםםם בטח שבאים!!!

עונה גם

צבע אהוב? כחול מאכל אהוב? בקלאווה סרט אהוב? מלך האריות שיר אהוב? איש יקר - עברי לידר אם גלעד היה מצלם עוד קליפ מהדיסק איזה שיר הייתם רוצים שזה יהיה? אחותי מה הכי הייתם רוצים שיקרה השבוע? ..... באים לרוק עצמאות? אם לא מה הרעיונות ליום העצמאות? לא בא לרוק עצמאות אים רעיונות ליום העצמאות

ילדת פ7א

New member
אני עונה!

צבע אהוב? איייןןןן מאכל אהוב? כל הירקות הירוקים (חוץ מבצל), פיצה סרט אהוב? אבא מתארס, מבצע סבתא שיר אהוב? "אחותי" כרגע... אם גלעד היה מצלם עוד קליפ מהדיסק איזה שיר הייתם רוצים שזה יהיה? אחותי!! מה הכי הייתם רוצים שיקרה השבוע? אמ... לא יודעת באים לרוק עצמאות? לא נראה לי.. אם לא מה הרעיונות ליום העצמאות? להיות פה איפשהו באזור..

../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

צבע אהוב? כחול מאכל אהוב? שניצל תירס סרט אהוב? "ממנטו" שיר אהוב? כרגע, Iris של הגו גו דולס אם גלעד היה מצלם עוד קליפ מהדיסק איזה שיר הייתם רוצים שזה יהיה? אחותי מה הכי הייתם רוצים שיקרה השבוע? שיוחלט שעברי כן מופיע ברוק"צ
וכנראה שבאה לרוק"צ, רק צריך לקנות כרטיסים...

גמאני :)

צבע אהוב? אני היחידה שאוהבת כתום?! מאכל אהוב? של אימא :) סתם נו.. אני לא יודעת לבחור.. אבל אני אוהבת ג'אנק פוד בטירוף סרט אהוב? ארמגדון (כן, אני עדיין חיה במאה העשרים) שיר אהוב? קשה לי לבחור :( אם גלעד היה מצלם עוד קליפ מהדיסק איזה שיר הייתם רוצים שזה יהיה? אחותי מה הכי הייתם רוצים שיקרה השבוע? כמו אריאלה, שיודיעו שעברי מופיע ברוק"צ :) הממ.. באים לרוק עצמאות? אם לא מה הרעיונות ליום העצמאות? ואני באה לרוק עצמאות
ולאלו מכן שבאים- אני רוצה לפגוש אתכם!

למעלה