אנשים!!!!!

../images/Emo12.gif ../images/Emo10.gif

אבל קראתי
. באמת. אבל היה כחול איפשהו אצלך אם הא"אני יהרוס לך את התיאוריה" אז ישר ראיתי כחול ודילגתי לשאלה הבאה :)

גוּזיד

New member
:)

צבע אהוב? כתום. מאכל אהוב? מה שבא ליד
, חוץ מכל מיני חיות ... סרט אהוב? שיר אהוב? לקטוף את הירח - כנסיית השכל. אם גלעד היה מצלם עוד קליפ מהדיסק איזה שיר הייתם רוצים שזה יהיה? לא משנה :) מה הכי הייתם רוצים שיקרה השבוע? שלא תהיה שביתה
באים לרוק עצמאות? לא אם לא מה הרעיונות ליום העצמאות? מופיעה. בקנדה.

שלי...

צבע אהוב? שחור מאכל אהוב? אורז סרט אהוב? לזכור את הטיטנים--סרט ענק!! שיר אהוב? שתי אצבעות מצידון אם גלעד היה מצלם עוד קליפ מהדיסק איזה שיר הייתם רוצים שזה יהיה? סופי מה הכי הייתם רוצים שיקרה השבוע? שאני אצליח בבגרות מחר!! באים לרוק עצמאות? אם לא מה הרעיונות ליום העצמאות? לא, רחוק לי מידי... נמצאת בעל האש אצל דודים שלי...

איף

New member
לא הייתי פה יומיים

צבע אהוב? אני אהיה מקורית ואגיד....כחול.
מאכל אהוב?קוטג' ושניצל. לא ביחד.כל אחד לחוד.
סרט אהוב? מולין רוז'.
שיר אהוב?יש הרבה לאחרונה.אז נגיד את השיר האחרון ששמעתי...לפני דקה בערך? "לא אומרת כלום" של מטרופולין.
אם גלעד היה מצלם עוד קליפ מהדיסק איזה שיר הייתם רוצים שזה יהיה? "כותב לך סיפור".
מה הכי הייתם רוצים שיקרה השבוע? שיגיע הסופ"ש כבר.
באים לרוק עצמאות? אם לא מה הרעיונות ליום העצמאות?לא באה לרוק עצמאות. והשנה אני נחושה בדעתי להשאר בבית.מיציתי את כל החגיגות האלה...ה
הגיל עושה את שלו.

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

צבע אהוב- ירוק! מאכל אהוב- שאלה קשה. לחם. סרט אהוב- אממ... אממ... לא יודעת.. שיר אהוב- אוהו... אי אפשר לבחור... :-\ אם גלעד היה מצלם עוד קליפ מהדיסק איזה שיר הייתם רוצים שזה יהיה- כותב לך סיפור מה הכי הייתם רוצים שיקרה השבוע- שייגמר
באים לרוק עצמאות? אם לא מה הרעיונות ליום העצמאות- לשבת בבית ולראות טלויזיה. שיהיה לכם שבוע טוב

עכשיו אני

צבע אהוב? סגול מאכל אהוב? שניצל
סרט אהוב? ריקוד צמוד, ריוקד מושחת והנסיכה הקסומה שיר אהוב? רוחות מלחמה של רמי קליינשטין אם גלעד היה מצלם עוד קליפ מהדיסק איזה שיר הייתם רוצים שזה יהיה? סופי מה הכי הייתם רוצים שיקרה השבוע? שומדבר מיוחד באים לרוק עצמאות?לא אם לא מה הרעיונות ליום העצמאות? ליודעת שיגיע יום העמצאות אני אדע אני מניחה

למעלה