אנשים...

אנשים...../images/Emo117.gif

ביום רביעי או שלישי הייתה התוכנית של טיאר, הם עשו שם סיאנס, רציתי לשאול אם זה יכול להשפיע גם על מי שצופה בסיאנס כי פתאום באמצע הסיאנס פשוט נכבה האור במסדרון...
חוץ מזה, הם יצאו באמצע הסיאנס לפרסומות, איך שהם חזרו, הודיעו שהיה פיגוע... יכול להיות שהסיאנס השפיע על הפיגוע, כאילו זהוא יקרה? למרות שהוא קרה רבע או חצי שעה בערך לפני הסיאנס... אבל יכול להיות רק הכוונות לסיאנס??

סיאנס בשידור חי? וואלה

ספרי בבקשה מה בידיוק היה שם,נשמע מוזר לאללה. שלך חנה גונן בהבהבהבהבהבהבה
.

Flame

New member
נועה יקרה ../images/Emo13.gif..

אני לא חושבת שזה מה שהשפיע על האור שבמסדרון.. ובקשר לפיגוע, גם זה לא נראה לי שממש קשור ..
אל דאגה, אם כל פעם שהיו עושים סיאנס היה פיגוע בעקבותו לא היו נותרים רבים בחיים...
אל תדאגי בקשר לזה
! שבת שלוםםםם

Flame

New member
הלוווו../images/Emo13.gif

למה שטויות?? אשמח אם תרחיב..

fireblue1

New member
טוב אז למה שטויות...

לפני כמה חודשים חבר שלי אמר לי שהוא עושה סיאנס עוד שבוע עם אמא שלו ועוד כמה ילדים והוא רוצה שאני יבוא... בהתחלה פחדתי ולא רציתי לבוא כי מה עדיין רוחות וכל זה ועוד שמעתי כל מיני סיפורים... בסוף הסכמתי לבוא אז נכנסנו לחדר חשוך עשינו מעגל והיה שם לוח וכוס ועוד כל מיני שטויות...{אמא שלו מבינה בזה} עכשיו אני הייתי כבר בלחץ מזה והתחלתי להזיע וממש רציתי לברוח להם מהחדר... בסוף לא קרה כלום חוץ מזה שהנר נכבה...{ואני לא מאמין שהוא נכבה לבד נראה לי שמישהו חיבה אותו כי עדיין היה חושך ולא יכולנו לראות כלום חוץ מהלהבה..} קיצר יצאנו כולם מאוכזבים מהחדר למחרת הוא התחיל לספר לי סיפורים אבל הכל שטויות...

Flame

New member
המממפ...

אתה רוצה לומר לי שאתה מבסס את דעתך על סיאנס אחד..? זה לא חבל..? זה לא תמיד מצליח...
.. ולמען האמת, אני שמחה שלא הצליח אל תעשה יותר סיאנסים...הממ.. זהו
בכל זאת, תחשוב על עוד כמה פעמים..סיאנס היא דרך תיקשור.. זה כמו שתאמר שאין כזה דבר טלפון!

fireblue1

New member
...

את אומרת לי לנסות עוד פעם או לא לנסות עוד פעם? את עשית פעם סיאנס? אהההה והיה פעם מפגש פורום?

Flame

New member
לה לה לה ../images/Emo13.gif.....

אני אומרת לך לא לנסות עוד פעם.. זה לא טוף, ממספר סיבות אם תרצה אוכל לפרט
..! אני מעולם לא עשיתי סיאנס... ידעתי כבר מגיל תשע שזה לא הכי בריא.. ואף פעם לא היה מפגש פורום.. ונראה לי שגם יהיה אני לא אוכל להגיע..(לצערי הרב)

fireblue1

New member
....

תפרטי דווקה מעניין אותי מה את חושבת... מישהו צריך לארגן מפגש פורום...{למה את לא תוכלי להגיע?}

Gum Cigarettes

New member
אתה מוזמן לקרוא את מאמרי על

הסיאנס (בפורום זה תחת הספריה "מאמרים"). ומאמר על סוגי שדים במזרח (חלק קטן מאוד, רק כדי להציג כמה אמונות שונות יש בנושא, ואחד בקשר למיתולוגיה היהודית ובעיקר לילית ואשמדאי מלך ומלכת השדים, ושדים בכלל. זה יתן לך מושג קטן מאוד על מה יכול להופיע כשעושים סיאנס ומה הסכנות הכרוכות בזה, חלקן, כמובן.

fireblue1

New member
קראתי..

קראתי את כל המאמרים כי הייתי סקרן... אני לא מאמין בשום דבר ממה שכתבתם שם חוץ מדבר אחד... סבתא שלי סיפירה לי שמתי שהיא הייתה צעירה היא ירדה למתחת לבניין ואז היא ראתה מישהו הולך עם רגליים של תרנגול...{היא לא ראתה את הפרצוף כי הוא חבש משהו...} בניגוד לכולם שלא מאמינים לה אני דווקה מאמין לה...

Gum Cigarettes

New member
אתה לא צריך להאמין..

זו בכלל לא המטרה של המאמרים האלה. המאמרים האלה נמצאים שם כדי שתכיר כמה אמונות שונות, לאו דווקא שאתה עצמך תאמין בהן.

שאפתן

New member
ואי ... ראיתי את התכנית...

זה היה די מפחיד שהודיעו על הפיגוע בדיוק באמצע הסיאנס... ובקשר לשאלה אני לא חושב שזה יכול להשפיע על הצופים בבית... בכל אופן זה ממש חיזק בי את הסקרנות ואת הרצון לנסות לעשות סיאנס... אם יש פה כאלה במצב שלי אני אשמח לשמוע...

העצבנית

New member
../images/Emo4.gifהקטע המוזר באמת...

היה כשהפסיקו את הסיאנס כדי לדווח על הפיגוע... נראה לי שזה קצת יותר חשוב ... לא?

Gum Cigarettes

New member
סיאנס יותר חשוב?

שאני לא אתחיל לבכות שוב. מספיק בכיתי 3 ימים וקצת בגלל הפיגוע הזה.

העצבנית

New member
מה...?! טוב...

כנראה שיש קצר בתקשורת............. התכוונתי בדיוק ההיפך...!!!!!!!

Gum Cigarettes

New member
אז מה הייתה הבעיה?

הם הפסיקו את הסיאנס כדי לדווח על הפיגוע, מה הבעיה כאן?

למעלה