אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo105.gif

אני היום ככה בתור להצטלם לתמונות מחזור, עם חברה שלי וחולצות תואמות (
- של אסקייפ!) בכל מקרה המנהלת שלי קוראת לי לחדר שלה לדבר.. אמא! בכל מקרה, היא התחילה לדבר ומסתבר - היא רוצה לשלוח למדינת מיין בארה"ב בחופש הגדול מטעפ בצפר לאיזה שגרירות אני ועוד כמה ילדים מהארץ ו - וואו!!!!!!!!!!!!!!! אנייי!!!!!!!!!! אני טסה למיין למחנה!!!!! אני עדיין משלמת, אבל חברה עם כל הכבוד יש כבוד!!! אני! הכשלון של המשפחה!!
זה לאיזה מחנה עם ילדים מכל העולם והיא בחרה אותי מכל כיתות דוברי אנגלית בשכבה אבל היא לא הייתה חייבת לבחור.. כי ב4 שנים הקודמות היא לא בחרה אף אחד כי לא היו מתאימים..... ואני מתאימה!!! קוראים לזה "זרעים של שלום" יאי תשמחו איתייי!!!!

riotgrirl

New member
../images/Emo24.gifיוווווווווווו

איזה כיף לך!!!!!!!!!! **מקנאה**
גמאני רוצההההההההההה אמממ בכל מקרה...... אני מקווה שתהני!!!

EdgeHead

New member
יואו..........

אני שוקל לעבור ניתוח לשינוי מין ולעשות שיפוץ פנים ולרדת כמה עשרות קילוגרמים כדי להראות כמוך וללכת במקומך........איזה כיף זה!!!!!!! יש לי באן גם מארה"ב אז בכלל באסה.. :[[ חבל רק שזה למיין.. ואם כבר משווצים..השגתי עבודה והשגתי עבודה.. :] חחחח יותר נכון בת דודה שלי סידרה לי בענק הוידאו כי המנהלת,אבל עדיין,אני כל כך גאה בעצמי..אהההה!!!!!!! אבל עדיף ארה"ב.. :[[

Dcup

New member
וואוו את כל כך תהני..

גם אותי רצו לשלוח אבל לא יכולתי לטוס.. אחת החברות הכי טובות שלי עברה לחול בחופש הגדול אז ניצלתי כל דקקה איתה.. אבל מי שנסע אמר שהיה כיף בטירוף.. תהני!

EleVaTioN

New member
איזה כייף לךךךךך../images/Emo122.gif../images/Emo129.gif

יו אני כל כך מסטולעעעעעעעעעע איזה כייף לך פיטע! אני מתה לטוס לשם!
אני שמחה שחברו בך!! תעשי חיים!

the z girl

New member
פיטעעעע

יאא איזה כיף לך!!! מזללל טובבבבב!!! תהניייי!! (*נתגעגע!*) מה תעשו שם? יענו תדברו על ארץ ישראל ומה שקורה פה וזה?.. מזל טובבבבבבב!~@~!!! *חג פורים שמח לכוולם!*

למעלה