אנשים!!!

אנשים!!!../images/Emo105.gif

חזרתי!!! יוו כמה התגעגתי אליכם... עוד לא הספקתי לעבור על הכול בפורום אבל אני עובדת על זה.... תודה תודה תודה!! שבחרתם אותי!!!! ממש עשיתם לי את היום!!!! אני חושבת שלעזוב את הפורום לכמעט שבוע היה הדבר הכי קשה שעשיתי בחיים שלי..... הפורום קצת השתנה.....שינה צבע..... קרין,את משו!! עד שאני חוזרת את לא תהיי פה..... תתחדשי על האוטו!!!! ואני מאוד גאה בך על שנגמלת מעישון!!! נעמי,יו כמה התגעגתי!!! תכנסי היום לצ´אט!! ברור?! אוסנת,שוב מזל טוב (קיבלת את המסר שלי,נכון?!) ולכל חברי הפורום!! התגעגתי אליכם מאוד מאוד מאוד!!!!!! ודבר אחרון: יש היום דוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אין מאושרת ממני!!) *חיוך גדול וטיפשי על הפנים*

Luthien

New member
טוב שחזרת ((((((((((((:)

תודדדדהההההה על המזל טוב (((((((((((:) קיבלתי את המסר.......אני כבר אדבר איתך :) שבוע שעבר, ביום שני הייתי במסיבה, ואני ועוד מישהי הלכנו לראות דוסון, ומישהו שהיה שם סיפר לי אחר כך, שזו שהלכה איתי, פשוט בהתה בטלוויזיה ואני, אני חייכתי חיוך דבילי כאילו אני בגן עדן או משהו.....והייתה שם עוד אחת ששנאה את זה, אז היא הסתכלה על הטלוויזיה במבטי נאצה....חחחחחחחח ((((:)

LillipooT

New member
ברוכה השבה טל !!!!!!!! ../images/Emo60.gif

אני לא יודעת מה איתך.. אבל אני הרגשתתי בחסרונך! והיום פרק! היום פרק! היום *ה* פרק.. אני לא יהיה בבית כנראה.. אולי לא יודעת.. אבל אם לא אז אני אחזור בסביבות 23:30-24:00 .. אז אם תהיו פה - מה טוב! ותגיבו מלא!! אני רוצה לראות מללללללא הודעות! פרק כזה ראוי ל-700 הודעות לפחות!! ותשתדלו לא לפתוח מלא הודעות חדשות כי זה יעשה לי עבודה קשה :)

למעלה