אנשים - i need

ShiRaNuSh

New member
אנשים - i need ../images/Emo53.gif

שלום שלום שלום...... אז... קוראים לי שירן ואני קצת חדשה פה... אני צריכה משהו דחוף דחוף דחוף (!!!!!!!!!!!) אז אם מישהו יוכל לעזור לי... את המילים לשירים : 1. מה עשית לי תגידי - הזמר הוא מושיק עפיה או ישי לוי... אני לא כל כך יודעת... 2. לנגב לך את הדמעות - שלמה ארצי 3. טיפת מזל - זהבה בן 4. איך את מסובבת אותי - רון שובל ----------------------------- זה בשביל איזה הצגונת של פורים בביה"ס...אז אם תוכלו לעזור...

a251

New member
שירן כפרה זה בשבילך!

***רון שובל***{איך את מסובבת אותי} פזמון:איך את מסובבת אותי,את מסובבת,אותי,את מסובבת השעה כבר מאוחרת,והלילה מתקרר כל הזמן את מאחרת,אני עומד מצפה ומחכה כל הזמן את מתחמקת,מתקשר את לא עונה תטלפון את מנתקת,כשתדעי שאני אוהב אותך פזמון:איך את מסובבת אותי,את מסובבת,אותי,את מסובבת איך את מסובבת אותי,את מסובבת,אותי,את מסובבת במועדון את כבר רוקדת,אני עומד שם בפינה פתאום אליי את מחייכת,לצלילי לצלילי המנגינה לא מפסיק לחשוב עלייך,מתבונן בתמונתך ויודע שאלייך,כנראה שזה מאוד קשה פזמון:איך את מסובבת אותי,את מסובבת,אותי,את מסובבת איך את מסובבת אותי,את מסובבת,אותי,את מסובבת פזמון שוב:איך את מסובבת אותי,את מסובבת,אותי,את מסובבת איך את מסובבת אותי,את מסובבת,אותי,את מסובבת איך את מסובבת אותי,את מסובבת,אותי,את מסובבת מנסה להשיג את השאר*****רותם*****

למעלה