אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ../images/Emo67.gif

ברגע זה הפכו דארמה וגרג (האוגרים שלי) לאבא ואימא לארבעה אוגרים קטנטנים ורדרדים ועיוורים כמו תולעת! הצעות לשמות יתקבלו בברכה! לבנתיים בידדנו את גרג כי אמרו לי פעם שזה מסוכן כי הוא יכול לקנאות ולהרוג אותם! יששששששששששש יש יששששששששששששששששששששש!

bimbo.

New member
לניקול ../images/Emo49.gif להיותך סבתא. וכן..

האבא המאושר בהחלט עלול להרוג את צאצאיו.

לא, טעינו! ../images/Emo12.gif

הייתי היום בחנות חיות, וקניתי להם אוכל וכלוב גדול יותר (וילה עם שתיי קומות וגלגל ריצה חדש ואפילו מין מלונה קטנטנה) והמומחית אמרה לנו ששדווקא האוגרים הסיברים לא מנסים להרוג את הצאצאים אלא האוגרים הסוריים, ושלי סיבירים! ואני כבר מתה שהם יגדלו ונעביר אותם לכלובון החדש! הם כאלה פושפושים... ורודים קטנטנים! והאימא והאבא ישנים עליהם כדי שיהיה להם חם! ואאא........... אני סבתאאאאאאאאאאאא!!

בסדר, אני אגנוב מאבא את המצלמה!

רק חשוב בלי פלאש, כי מכרסמים נורא רגישים לאור חזק! אני חייבת לצלם את המתוקים שלי! נקווה שהם פוטוגנים!

חחח...

אתמול גור אחד כמעט מת לנו, *שמוליק* _זהו שמו האימא העבירה את הגורים ושכחה אותו בצד, הוא היה בצד השני כל הערב והיא חיפשה אותו, ולבנתיים האבא ישן עליו ושמר על חום גופו, אבל שמוליק הקטן לא אכל, ולא ידענו מה לעשות, אז בסופו של דבר, הצלחנו להעביר אותו ליד האימא בעזרת הכפית של האוכל (שאנחנו לא נוגעים בה עם הידיים אז אין לך רייח שלנו) והיא ראתה אותו, ניקתה אותו והוסיפה אותו לחבורה! ועכשיו הקושקושים שלי אוכלים תערובת זרעונים בריאה עם ויטמין C!

גלי®

New member
בכל מקרה , האבא היה דואג לצרף אותו

לשאר , אין לך מה לדאוג !!! אצלי , מיני שמר אל מחצית מהגורים , בזמן שדייזי הניקה , ואח"כ הם התחלפו ביניהם במקומות , כך שבאמת , אין מה לדאוג !!!

גלי®

New member
דווקא הסיביריים הזכרים מדהימים ביחס

שלהם לגוריהם ! מיני שלי גידל 8 מתוך 10 הגורים שנשארו בחיים אחרי ההמלטה הראשונה של דייזי ( אני חושדת שהיא היתה זו שחיסלה את ה5 הנותרים ! כן , כן ! המלטה ראשונה של 15 ! אפילו המומחים אמרו שזה נדיר !) בכל מקרה : לא להפריד !!!!!

למעלה