אנשים, תשמעו

danistal

New member
אנשים, תשמעו

אני מקימה אתר לעברי, ואני ממש צריכה כל חומר עליו. תמונות, כתבות, מידע, הכל. יש בפורום הרבה תמונות, אז קודם כל אני מבקשת אישור לשים אותם באתר (עם קרדיט לצלם כמובן), ואם יש לכם עוד, אני ממש אשמח לקבל. מה דעתכם? בא לכם לעזור? אני אשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש לכם רעיונות. כרגע יש עמוד שער, האתר נמצא על שרת חינם (בגלל זה כל הפירסומות, אבל כשהפרוייקט יהיה גמור, הפירסומות ירדו). האתר

danistal

New member
ולאביב גפן יש 20... אז?

האתר של עברי לא בדיוק מעודכן...

יו! כל הכבוד!

אחי-תעשה אתר מושקע,עם תגובות,והכללל! כי האתרים של עבהרי הם חרא-לאחד יש הרבה פוטנציאל-רק חבל שהוא לא התעדכן משהו כמו שנה! והשני-מנהלת חרא,לא נחמדה,ולא משהו!@ לך על זה!!! אין לי מה לתת לך! מצטערת! אבל-לך על זה!-בהצלחה!

danistal

New member
תודה אנשים

רק שאני בחורה. נא לשנן וללמוד להבא.
יש לי אישור מהאנשים פה לשים תמונות שהופיעו בפורום?

מייקל21

New member
אז ככה

קודם כל סחתן על ההשקעה והעבודה, אני יודע שזה לא קל. דבר שני, אין ספק שלידר זקוק לעוד אתרים, כאלה שיתעדכנו כל הזמן. בקשר לתמונות, אז מוזמנת להכנס לאתר הרשמי שלו ולקחת משם כמה תמונות שתרצי, אין דבר לא חוקי בזה. ואם הזמן אני מבטיח לארגן כמה תמונות נדירות יותר, מהופעות וכאלה, שאגב - אם תחטטי בפורום אחורנית תמצאי כמה שירשורים מלאים בתמונות לא רעות בכלל. ורעיונות... אחד הדברים הכי חשובים באתרי אומנים הוא לוח ההופעות...

למעלה