אנשים,תשמעו...

Grandmaster KC

New member
אנשים,תשמעו...

סוגרים את חנות הדיסקים Zues בקניון איילון. ויש שם דיסקים פיצוץ ב-25% הנחה. אני קניתי את Talib Kweli & Hi-Tek-Reflection Eternal ואני ממש נהנה מהדיסק ראיתי את הדיסק הכפול של gang starr הדיסק של ice-t Orininal משהו ועוד מלא דיסקים טובים כולל public enemy שווה ביקור

Psycho MC

New member
קודם כל...

אף פעם לא התלהבתי מזאוס כי אין שם לדעתי הרבה מבחר של מוזיקה שחורה אבל מה שכן קניתי שם את ה-The Marshall Mathers LP, וחוצמזה אני מעדיף את טאור רקורדס וצליל... ועוד דבר - מי קונה Public Enemy? יש להם מוזיקה גרועה לדעתי...

tomoshe

New member
חשיבות לא בהכרח מצביעה על איכות

זה שהם היו הראשונים בקליבר כזה, זה שהם חידשו הרבה דברים ופילסו דרך לאחרים שהושפעו מהם - כל זה מעיד על החשיבות שלהם שלא מוטלת בספק - אבל - לא בהכרח מחייב שהם באמת כל כך טובים - לא שאני אומר שהם לא - פשוט לא בהכרח- מאוד ייתכן שדברים שנעשו אחריהם והושפעו מהם וחיקו אותם פשוט נעשו יותר טוב.

Grandmaster KC

New member
קודם כל...

Public Enemy זה ההרכב הכי גדול בעולם ההיפ הופ אבל זו דעה שלך. יש יותר מ- Eminem בעולם הזה יש יותר מ- Ja Rule,Ldacris ו-Jay-Z ראפ והיפ הופ לא התחילו בשנות ה-90 וחוץ מזה אני אומר לכם שיש מבחר טוב ב-Zeus ראיתי הרבה דברים שבדרך כלל אני לא רואה בשאר החנויות היה שם דיסקים של Keith Murray,Gang Starr ו-Public enemy הרבה Mc´s שלא רואים אותם כבר ב-Mtv עוד בתקופה המשובחת של ה-Hip Hop Bring Da Noise!!!

Jony15

New member
ואת החנות הזאת אפשר למצוא?...

אני פשוט מקווה שזאת לא אחת מהחנויות שקיבלה מקום פינתי וחשוך פשוט נשמע לי אחלה להיכנס לחנות הזאת אבל אף פעם לא יצא לי לקנות שמה אז לא מכיר את המקום......

אחי כנס לזאוס בדיזנגוף סנטר תראה

איזה מבחר... יש להם שם כל דיסק שמגיע לארץ...

Y.L.N

New member
הדיסק הכפול של גאנגסטר...

full clip מומלץ ביותר!!!! זה הדיסק היפ-הופ הכי אהוב עליי בכל הזמנים... למי שאין אותו זה דיסק חובה

tomoshe

New member
בהחלט מהטובים שיש

full clip moments of truth the militia work jazz thing just to name a few great songs...

Y.L.N

New member
לדעתי מה שענק ב2 דיסקים האלה...

זה שכל השירים אולי חוץ מ2-3 מעולים הפקות מצוינות כמו תמיד של פרימו ואין על גורו ככה שזה שילוב מושלם... באמת דיסק חובה

למעלה