אנשים תרא מה מצאתי במהלך שיטוטי בבמה חדשה מצאתי את היצירה הנ"ל מה אתם חושבים?
N not myself anymore New member 19/6/03 #1 אנשים תרא מה מצאתי במהלך שיטוטי בבמה חדשה מצאתי את היצירה הנ"ל מה אתם חושבים?
Z ZVI Z New member 19/6/03 #2 איזה יופפי!! איך הגעת לזה בכלל? לירון ויסמן זה 1 שתמיד ממליצים עליו,נכון?בגלל זה? כי השם שלו נשמע לי מאוד מוכר מהבמה
איזה יופפי!! איך הגעת לזה בכלל? לירון ויסמן זה 1 שתמיד ממליצים עליו,נכון?בגלל זה? כי השם שלו נשמע לי מאוד מוכר מהבמה
N not myself anymore New member 19/6/03 #4 פשוט מאוד היצירה הזאת בדיוק אושרה כשנכנסתי לעמוד הראשי של במה חדשה אז ראיתי יצירה עם שם של שיר של עברי אז נכנסתי
פשוט מאוד היצירה הזאת בדיוק אושרה כשנכנסתי לעמוד הראשי של במה חדשה אז ראיתי יצירה עם שם של שיר של עברי אז נכנסתי
ל לירונדה New member 19/6/03 #5 ממליצים עליי??? חחחחח...אני בת, פרט שולי אבל השם שלי לא נראה לי מוכר לך מהמלצות, אלא מוכר לך מהטלנובלה משחק החיים: לשחקנית הראשית קוראים לירון ויסמן אולי גם שמעת עליי בבמה חדשה
ממליצים עליי??? חחחחח...אני בת, פרט שולי אבל השם שלי לא נראה לי מוכר לך מהמלצות, אלא מוכר לך מהטלנובלה משחק החיים: לשחקנית הראשית קוראים לירון ויסמן אולי גם שמעת עליי בבמה חדשה
Z ZVI Z New member 20/6/03 #6 אני לא רואה משחק החיים.. אבל לא יודע,ראיתי ת'שם שלך כבר כמה פעמים בעבר את יכולה אם בא לך להיכנס לדף שלי.הכתובת בחתימהה
אני לא רואה משחק החיים.. אבל לא יודע,ראיתי ת'שם שלך כבר כמה פעמים בעבר את יכולה אם בא לך להיכנס לדף שלי.הכתובת בחתימהה