אנשים תראו משהו

אנשים תראו משהו

בלינק הבא http://go.walla.co.il/teachtec יש איזו פרסומת שמציעה לך ללכת וללמוד מחשבים באופן מתקדם, על מנת לדעת יותר לצבא. 1. אתה לא אמור ללמוד את זה בצבא ? (קד"צ וכד´) 2. זה נראה לי סתם מודעה מפוקפקת, קורס שבטח ידרשו עליו אלפי שקלים אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על דבר כזה. לדעתי את כל הרשום שם ניתן למצוא במאמרים באינטרנט, ורובו בסיסי ביותר.

פחחחחחחחחחחחחחחחחח

סתם עושים כסף על חשבון אנשים תמימים. אני זוכר שהודיעו על ההתחלה של הקורסים האלה - זה היה בשיא-שיא של הבועה, וכל ילדון בן 12 חלם להגיע ל 8200, להשתחרר, לגדל שיער ארוך ולמכור את ה ICQ שלו במיליארד דולר. אולי מלמדים שם טוב - לא יודע - אבל זה בטח לא יכול לעזור לאף אחד להתקבל לאנשהו בצבא. לצבא יש את המיונים שלו, ומי שמגיע לקורס תכנות בצבא נבדק על החשיבה שלו ולא על הידע - את הידע הוא מקבל שם. יש שני מצבים שצריך ידע קודם בתכנות - אם אתה רוצה להגיע לקורס תכנות ויש לך פרופיל קרבי, ואתה מגיע למבחנים הרגילים, ועובר אותם טוב מאד, אז עושים לך מבחן שם בודק ידע במחשבים; או שאתה נהייה "ילד PC" - מין עוף מוזר בצבא - מתפקדים כמתכנתים בצבא על סמך הידע הקודם שלהם, בלי קורס, בלי קבע. אבל זה בד"כ תוצאה של פרוטקציה מטורפת.

זה שזה רמאות זה היה ברור לי

רק רציתי גיבוי ולהזהיר אחרים. זה ברור שזה לא יכול לעזור לצבא, וגם המודעה עצמה ממוסחרת למדי הם עוד אומרים שמי שמקבל מעל 97 מקבל פרס פאלם או מחשב מה שיהיה במלאי בטח חוץ מאחד כולם יקבלו 96 ואותו אחד יקבל פאלם II מיושן שהיה באשכים של הבן של המנכ"ל וכל שאר הקורס ישנא אותו
אני די בונה על קד"צ של תוכניתן... אבל נראה

קציצון

New member
אז מה צריך כדי להכינס ליחידות

המובחרות של מחשבים יש לי תפרופיל המתאים שזה ממש לא קרבי ולא מתנדב אבל מבחינת ידע מה צריך?

אין צורך

אין צורך בידע מוקדם. אתה צריך נתוני איכות מתאימים (על פי מבחני הצבא). ההכשרה ניתנת בקורס תכנות בסיסי בצבא. וצריך בעיקר פרוטקציה...

למעלה