אנשים תראו מה קרה...

storm15

New member
אנשים תראו מה קרה...

בגלל כל מה שקרה והחלפת מנהלים אני חושבת שאנרכיסטית ופיצי הלכו ולא יחזרו לכאן בקרוב. הפורום מתפרק!!! אנשים אל תלכו בגלל החלפת המנהלים אני מאמינה בשיתוף פעולה ואני מקווה שגם טאז.ותמיד אפשר לעלות רעיונות משותפים. אני דווקא מרוצה איך שהפורום נמצא עכשיו ואני בטוחה שיש כמה שיסכימו איתי. אבל עם כר שינוי אז שיהיה שינוי טוב ולא משהו שיגרום לאנשים לברוח.
karin

taz512

New member
אנרכסטית לא הלכה לשום מקום

רק היום ראיתי הודעה שלה בנוגע להמשך הדרך בפורום. בנוגע לפיצפון אני באמת לא יודע. אבל את יודעת מה נמאס לי שתוקפים אותי עוד לפני שעשיתי משהו. עוד לא התצחלתי לעבוד וכבר אני מקבל תקיפות מכל הכיוונים, מה קרה ל100 ימי חסד? מה קרה ללתת ניסיון? טאז, השד שמתחיל

פרסה

New member
רשמתי הודעה בפורומים שלה

ההודעה האחרונה שלה היתה שלשום

storm15

New member
חוץ מזה

אנרכיסטית פירסמה הודעה מי שלא קרא שהיא תבוא לפה פעם בחודש כדי למסור דאש"ים כי הפורום הזה לא יהיה כמו שהוא עכשיו או משהו כזה. ופיצי נעלמה נראה לי שהיא נעלבה כי לא נתנו לה להיות מנהלת האתר- והיא ראויה למינוי כזה!!! והיא לא הייתה פה מאז שילשום. פיצי תחזרי!!!
קארין

taz512

New member
תקראי את ההודעה של אנרכיסטית

ותביני שהקטע של הד"שים נכתב בהומור לפחות ככה אני קולט את העניין. טאז, השד וההומור

יחי ההבדל הדק

ההודעה של אנרכיסטית נכתבה בהומור, נסי לקרוא בין השורות. מדובר שם על למסור דש"ים פעם בחודש כדי לתרום לצד הטכני של הפורום.

פיצי... תחזרייי!!! ../images/Emo7.gif

אל תהיי מגעילה כזאת! רק בגלל שטאז מנהל??? והוא אפילו מנהל טוב! אז בשביל מה לעשות לי\לנו את זה?? תחזרי!

למעלה