אנשים תראו את זה..

• פותח הנושא isw
  • פורסם בתאריך

isw

New member
אנשים תראו את זה..

וואי אני שונאת שאנשים יורדים על אלאניס בלי להכיר העליונות שלה..

AliceW

New member
אני לא חושבת שצריך להתייחס

לביקורת של מישהו שכותב קרייזי עם אס

O r a c l e

New member
תכלס בואו נודה בזה

2005- למרות שיצאו שני אלבומים הייתה שנה די מאכזבת לאלאניס... לפחות מבחינתי... העובדה שבשנה שלמה יצאו שני אלבומים ואף אחד מהם לא חידש פה כלום לאף אחד מעידה על כך... אני חושב שכמעט כולנו כאן קצת התאכזבנו מאלאניס השנה... אם זה מהשיר היחיד החדש שיצא (למרות שאישית אני אוהב אותו) או מכל הגרסאות המחודשות- אצלי זה גם נתפס קצת כניסיון נואש לשחזר הצלחה. אני ממש מקווה שאני לא אוכל להגיד את זה על אלאניס בשנה הבאה (בתקווה ויגיע כבר אלבום חדש!). קרייסי? וואו....

Jagged chaos

New member
אוקה אוקה מבהיר משהו.

מתי שכתבתי ת'הודעה שלי.. ההודעה של ליאור עוד לא היתה (כן לקח לי הרבה זמן לכתוב אותה
)... אז אם יש דימיון.. כנראה יש לנו טלפתיה
.. ד"א ליאור מה קורה...? תגיד.. אוטוטו ינואר.. יש מצב אתה תוכל לעשות שוב לוחות שנה של אלאניס?

O r a c l e

New member
כמובן כמובן

למרות שהאתר לא עודכן כבר הרבה זמן (אתכם סליחתו הכנה) זה לא אומר שאני לא עובד עליו- ממש להיפך! עם ינואר יגיעו עדכונים משמעותיים כולל לוחות ועוד כמה דברים... חוץ מזה אני גם מנסה להעביר את האתר לפורמט אחר- מבחינת בנייה- אם מישהו שמע על CSS מה שיאפשר בנייה ועיצובים ותוכן הרבה יותר פשוטים ומעברים יותר קלים. הקטע הוא שלוקח הרבה זמן ומאמץ לעבור לפורמט הזה- אבל זה יהיה שווה. אני לומד את זה עדיין אבל זה יהיה בקרוב. אלאניס אונליין חי וקיים!

Jagged chaos

New member
דוגרי הוא צודק. ../images/Emo122.gif

אני בדוגרי יודע שאם לא הייתי מתחבר למה שהיא אמרה עד גיל 26 הייתי מתעב את הזמרת שנקראת אלאניס מוריסט, כי מה לעשות ==>> בשנה האחרונה היא מעצבנת... הרבה מהעצבים באים בגלל שהיא שוברת לי כבר שלוש שנים את הצפיות פעם אחר פעם. והוא דווקא מתחיל בטוב.. טוען שמוזר לראות אותה בקטגוריות המעצבנים ושהיא היתה המלכה של הרוק הנשי (שזו אחד ה-קומפלימנטים..). במה הוא טועה? #1 -מלא מאתנו לא שלא אהבו את הרעיון של ההוצאה האקוסטית לJLP, אלה גם לא אהבו את הביצועים שברובו.דוגרי = חבל שהוא שוחרר. והוא בעצמו אומר "הרס כל זיכרון מהאלבום הבכורה המופלא". #2 - שוב, האוסף לא רעיון רע, אבל כל עוד יש גם את JLPA, אז על אחד הפרויקטים היא היתה חייבת לוותר. #3 - "אלאניס הפכה מהבחורה המגניבה של השכונה לחברה הכי טובה של בריטני" לפני שבוע-שבועיים העלתי ת'נושא הזה.. שאלאניס איבדה המוןןןןןןן מהסקס-אפיל שלה (זה שגורם לנו להתסכל על מישהו בלי להכיר אותו ולהגיד "איזה כלי הבנאדם"..). אז בהרבה הוא לא טועה. זה רק שאנחנו, מתי שנלכלך על מוריסט, זה יהיה מעודן יותר והדגשה של הרבה דברים חיוביים תוך כדי. כתבה נכונה וצודקת. לצערי.

isw

New member
אבל הוא ממש מגזים

כמה שאני לא מסכימה עם ההחלטה של אלאניס להוציא גם את JLPA וגם את האוסף כמעט ביחד- לא אומר שכל אחד מהאלבומים האלו לא טוב. האוסף מאגד בתוכו באמת שירים מכל הסוגים של אלאניס, וכמה שהתבאסתי שהוא יוצא- הייתי ממש גאה בה שהיא לא בחרה דווקא את הלהיטים אלא שירים שהיא עצמה אוהבת. גם הדיסק האקוסטי היה לא רע בכלל- ולדעתי, לחגוג בצורה מיוחדת עשור לדיסק הגדול של כל הזמנים [אולי חוץ מסופוסד] זה לא דבר רע. אז היו שם כמה ביצועים שלא אהבתי אבל בסהכ הוא דיסק טוב. אז נכון- לא ה-שנה של אלאניס, והייתי משנה כמה מההחלטות המקצועיות במקומה, אבל אין ספק שהיו דברים הרבה יותר גרועים ממנה, ושגם הדברים הסו קולד מעצבנים שהיא עשתה- טובים הרבה יותר מהדברים המשובחים שעושים אמנים אחרים. וסתם כדרך אגב, עוד מישו שמע חלקים מהדיסק המזעזע של מדונה- שקוטלים ככה את אלאניס ולמלכת הפופ מרשים להוציא כאלה שירים דפוקים? זהו. זאת החפירה שלי, וההסבר לזעזוע שלי מהכתבה הזאת.

Crazy Figgy

New member
לא הייתי מוותרת על שום דיסק.

URS, SCC, JLPA, האוסף... כולם ברוכים ומבורכים אצלי. אני אוהבת כל אחד ואחד מהם ואני שמה פס אחד גדול על כל מי שטוען שאלאניס לא שווה יותר. היא לעד תישאר זמרת בעלת יכולות ווקליות מעולות, ערמות על ערמות של כישרון מדהים שקשה למצוא בעולם המוזיקה הפופלארי בימינו, ונאמנות עצומה לעצמה ומה שחשוב לה. נמאס לי מההתנשאות הזו שלאנשים יש את החוצפה לקבוע מה "מאגניב וקול" לאחרים. הכל טוב ויפה והשוני, בין אם במוזיקה או בינינו עצמנו, הוא מה שהופך את העולם הזה למעניין. ותראו למה גרמתם... אני מתפלספסת ומדברת קלישאות שוב (אמיתיות ככל שהן יהיו). קיצר, אלאניס רק עושה מה שאלאניס עושה ואני אוהבת אותה על כך.

Jagged chaos

New member
לא שווה ../images/Emo10.gif

גם אני מעריך את אלאניס שהיא נשארת לפי מה שהיא רואה ורוצה... אבל אני לא אוהב את התוצאה של זה... קורה כנראה. מה שהופך את under rug swept למאכזב הרבה יותר ממה שאפשר זה שאם העריכה הנכונה והבחירות לשירים הנכונים - הוא יכל להיות טוב ממש כמו אלה שקדמו לו..

Crazy Figgy

New member
אני מרגישה ששכחתי איזה "נ.ב":

אז- נ.ב. כשאמרתי שאני שמה פס על אנשים שאומרים שאלאניס לא שווה יותר, התכוונתי לאנשים כמו "מבקר המוזיקה" בקישור שנתן ביקורת מגעילה, מנוסחת בצורה פוגעת וברובה לא רלוונטית לטעמי. אבל בטח ובטח שלא התכוונתי לאנשים כמוך אמיל, שאוהבים את אלאניס ולמרות שלא מסכימים עם חלק מההחלטות שלה, מסוגלים לתת דעה לעניין ואובייקטיבית ככל האפשר. אז גם אם אני לא מסכימה איתך, אני מסוגלת לכבד את הדעה שלך

למעלה