אנשים תקשיבו...

ממyמקים

New member
אנשים תקשיבו...

הבטחתי להגיד נשמת כל חי אם אני אעבור טסט, ולפרסם את זה, ועברתי!!!

../images/Emo196.gifאיש תקשיב...

אמרתי נשמת כל חי כבר 3 פעמים ולא נושעתי. לא אמרתי נשמת כל חי על טסט ועברתי בקלות, איך היתכן? אני מניח שהתעמקת עמוק ממyמקים בשעת הטסט ועברת. נהג שודים יקר, שיהיה לך טיסה זהירה נעימה ובטוחה. כלומר, שיהיה לך נסיעה מטורפת מזגזגת.
עצור! מדינה מופקרת לפניך.
אל תשכח לתלות שלט על השמשה האחרונית, שוטר, אני נהג חדש וטרי ותקפוץ לי !
שמפניה אצלי, מי מצטרף לחגיגה?
החגיגה מתקיימת בצאת השבת, בואו בהמוניכם!

לדעתי, קצת הגזמת.

כיהודים מאמינים - אנחנו יודעים שלפעמים הטוב לא מגיע על מגש של זהב, גם אם אנחנו מאד משתדלים. הרבה פעמים זה לוקח זמן, הרבה זמן, אבל בסוף מבינים שכך זה היה הכי טוב. אף אחד לא מבטיח לך שאם תגיד 40 יום "נשמת", 40 יום בכותל, 40 יום בעמוקה ותקיף את קבר רחל 7 פעמים - תמצא את זיווגך. אתה רק יכול לעשות השתדלות. אם זה הזמן שלך - הדברים יגיעו, אם לא - תצטרך לחכות עוד. ולפעמים, המאמצים שלנו כאן למטה מקדימים את ההשתדלות למעלה. להיות מאמין - זה להאמין בכל מקרה. גם כשקשה, כשלא הכל מסתדר, כשלפעמים הייאוש משתלט. אני למדתי את זה בדרך הקשה. במקומך, לא הייתי מזלזלת.

ח`ו אני לא מזלזל פשוט

אני אומר לו את זה כי בפורים רשמתי פה איזה כמה סגולות והוא רשם בתגובות תפסיק לבלבל במוח אם כל הסגולות האלה זאת אומרת שהבנאדם חסר אמונה ואין מה לעשות כל הדת וכל העולם הזה ביכלל מתבסס על דבר אחד בלבד ``אמונה``

Corall

New member
חבל..

הכל ענין של רצון ודחיפה. זה פשוט להחליט. להתיישב ולעבור.. אני, לתאורייה שלי, למדתי פחות משבוע, אחרי שהתחלתי אינספור פעמים והספקתי באמצע. ואז, המורה שלי אמרה, עד סוף השבוע, אני רוצה תאוריה, אם את רוצה לגשת חודש הבא לטסט. וכך היה. חבל למרוח כאלה דברים. /tapuzforum/images/emo50.gif

אני סתם דוחה את זה.

שבוע שעבר כבר שילמתי בדואר (נו, זה התקדמות, לא?) ונודע לי שעכשיו קבלן פרטי מבצע את התאוריה ויש שם המון בלגן. לא עושה לי חשק

פשוT אJי

New member
לא חבל?? ../images/Emo10.gif

עד מאה ועשרים שנה הבטיח רכב... תזדרזי ..... זהוא לא יתחרט!!

kiss 18

New member
מי נתן לך רישיון, ילד?????????../images/Emo12.gif

חחח סתם סתם... אז- מזל טוב חבר, איזה יופי לשמוע...
טסט ראשון? נסיעה טובה! ויאללה לך קרע ת'כביש!
אבל בזהירות, כן?
ובלי הרבה דוחות, בזבוז כסף נורא!!!

למעלה