אנשים תעזרו לי

KeLeMeNcY

New member
ברור שאי-אפשר באופן חוקי

צריך לחכות עד שהדיסק ייצא ואז לקנות אותו..

נו, טוב.

ואת אמריקה אפשר? וסתם כדי למלא את ההודעה: נראה לי ש'אמריקה' ו'כוכב סרטים' די קשורים (מה שאולי גם אומר על הרעיון של האלבום הבא), אלא ש'אמריקה' מציג את החלום האמריקאי כדבר שאינו מביא אושר, שכן "הכל בראש של הבנאדם". לעומת זאת 'כוכב סרטים' מתאר אדם שמסתפק במועט, יש לו את עצמו אבל אין לו את החברה, את האנשים שמחפשים אחרי אותו חלום כי הוא "בחר" רק בעצמו. מצד שני הוא יותר נאמן לעצמו ולאישה שהוא אוהב. אז מה בעצם עדיף? ללכת עם הזרם אחרי אותו חלום או להסתפק במועט?...

KeLeMeNcY

New member
גם את אמריקה אי-אפשר

בקשר למה שכתבת.. לפי השירים האלו ושירים נוספים כמו BMW שחורה, בדרך שלך וכו'.. לדעתי השורה תחתונה זה שכל אחד צריך להיות נאמן לעצמו, לא משנה מה המחיר ואם מישהו לא מקבל אותו כמו שהוא-הפסד שלו.. "בדרך שלך-אנחנו איתך"

תלך בדרך שלך

תלך בדרך שלך ואל תקשיב למה אומרים. תעשה את מה שאתה אוהב, ולא את מה שמצפים ממך. תלך בדרך שלך אל תעקוב אחרי אחרים, כי רק אתה יודע מה אתה רוצה ואוהב לעשות.

mitahat laor

New member
בואו ניהיה הגיונים

לכולם כבר יש את שתי השירים:אמריקה,כוכב סרטים..וכולם הורידו מהאינטרנט בקזה באימיול או דרך קישורים..אז אין מה לעשות

עוד ציטוט מתאים לשרשור...

"ילדים שלושה ופרנסה קשה מה זה משנה לבן אדם אוהב." ("קן של אהבה")

ZGala

New member
בוודאי ובוודאי

אנחנו ראשונים נקנה דיסק חדש, אבל בינתיים נהנים משירים שהורדנו באינטרנט הו, איזה מתח, מתי כבר יהיה דיסק?, נו!!!!!!!!!!!!!!

mitahat laor

New member
מצטער להגיד

שגם נראה לי שהם שיצא הדיסק חלק מפה מהפורום יורידו אותו דרך אינטרנט או משהו מה שלא יגרום לי לעשות את זה ואני בטח ירוץ בשמחה לקנות אותו אפילו אם זה יעלה כפול מהמחיר הרגיל 50 ש"ח (בערך-לדיסק של אתניקס)

למעלה