אנשים תכנסו רגע-

אנשים תכנסו רגע-

עדכנו לי את הקיוסק מידע היום 8.8.05 וכתבו לי שאני מוזמנת ב8\25 זימון לתחקיר ביטחוני ב9:00 ולא רשום איפה...מישהו קיבל דבר דומה? אני מתגייסת ב13.9 לכל"צ אם זה עוזר... ועוד שאלה-תחקיר ביטחוני שחברה שלי קיבלה היתה חוברת ענקית למלא ואותי הזמינו לאנשהו מה ההבדל? גם אני יקבל חוברת או שזה על המקום..? אשמח לתשובות ,ותודה מראש לעונים..

אולי תירגעי קצת?!

שאלת שאלה לפני4 דקות, אני מתאר לעצמי שזה נצח עבורך, אבל בכל זאת קצת סבלנות. כשלמשיהו תהיה תשובה עבורך הוא יכתוב אותה

אני בטוחה שיכולת להימנע מהתגובה

הזאת. אבל אני לא יכולה לשפוט אדם ע"י החינוך שהוא קיבל בבית, יום נעים.

M a t h 0 0 7

New member
סתם תהייה..

איך לכל הרוחות אפשר להעביר ככה ביקורת על בנאדם? לפי הודעה אחת קבעת איזה חינוך הוא קיבל בבית??? באמת ד"ר פיל!?!?! אני לא חושב..

dav23342

New member
תחקיר ביטחוני../images/Emo18.gif

שלום לך שמי דוד אני התגייסתי ב 00\11\28 ולא הזמינו אותי לתחקיר ביטחוני עכשיו עם את מתגייסת לכלא צבאי(כל"צ) אז את חייבת לעבור תחקיר ביטחוני תחקיר ביטחוני שחברה שלך קיבלה את חוברת זה דבר אחר לגמרה ואין הבדל עכשיו בקשר לתחקיר ביטחוני שלך את החוברת לא תקבלי את תעברי את תחקיר ביטחוני על המקום עם את רוצה לקבל פרטיים מדוייקים תתקשרי ל: 0507274673 ובהצלחה בגיוס בברכה דוד

דוד כל"צ=כלל צה"לי לא כלא צבאי

ולכן לא הבנתי מה כתבת...:) בקשר לאחרים,אני לא מבינה מה נפלתם עליי ככה שיש בדיוק עוד אלף אנשים שלחוצים כמוני בזמן,אז ממש לא אכפת לי. ודבר שני לi see את תמיד עונה בגסות לכולם אז אליך בכלל כל הפורום הזה הפסיק להתייחס ושוב, יום נעים.

.....

1. תנשמי 2. אם רשום לך בקיוסק מידע מן הסתם עוד יזמנו אותך טלפונית או ישלחו לך זימון ויהיה רשום לאיפה זה 3. את אמורה לקבל תחקיר עוד לפני שאת מגיעה לשם, כמו שחברה שלך קיבלה.

תסתכלי על ההודעות שלך. ותדברי

אומרים תודה שעונים לך בדרך כלל אבל כמו שאמרת להוא בהודעה למעלה- כנראה החינוך אצלך בבית הוא קצת אחר

למעלה