אנשים תכנסו דחוף!!!!

אנשים תכנסו דחוף!!!!

תגידו אם יש לי דברים נדירים והמון ילדים רוצים שאני ישלח להם אותם ואני אומרת להם שאני לא יכולה לשלוח להם בגלל שאני צריכה את זה לאתר שלי ואני לא יכולה לשלוח זה עושה אותי לזבל של ילדה (אני מכוונת לאיזה ילד אחד שהוא יודע מיהו אבל אני לא יגיד שמות) אני חייבת שתגיבו דחוף!!!!!

סנובית אחת../images/Emo31.gif

תשלחי תמונות לאנשים ואחר כך נעזור לך בבעיותיך... צרות של עשירים אה?!

dor302

New member
מי את חושבת שאת?

אז מה אם מבקשים ממך תתני מה את סתם!!!

idan888

New member
מאיה לפי דעתי אם את לא רוצה לשלוח

את לא חייבת!!! ולמה אתם קוראים לה סנובית הרי בסופו של דבר אתם מקבלים את הסירטונים או את התמונות באתר שלה!!!! www.erweb.up.co.il

sexy bomb

New member
למה מה אתם רוצים היא רוצה את זה....

לאתר שלה אתם רוצים כחו מישם לכם זה יוצא אותו הדבר

נכון מה הבעיות שלכם? היא רוצה...

את זה לאתר שלה במילא זה יהיה שם בסוף אם עכשיו היא תשלח לכל אחד אז יהיה את זה למלא אנשים ובסוף כבר לא יהיה שווה להיכנס לאתר היא צודקת!!! ואל תקראו לה סנובית כי אני בטוחה שגם אתם לא הייתם רוצים שיבואו פחות אנשים לאתר שלכם

dor302

New member
לדעתי היא רעה כי היא הייתה...

כה לשלוח אבל לא הרבה אלא סרטון אחד או שתיים אבל להגיב בצורה כזאת חברים אנחנו כל הזמן שיתפנו אחד את השני במה שיש לנו ופתאום באה מישהי ששומרת בקנאות על הדברים שלה זה לא מציק?

אההה סליחה קודם כל היא באה לפניך

שנית תמיד שלחנו לאנשים דברים? מי אתה שתבוא ותלכלך??? חוץ מזה היא אמרה שזה יהיה באתר (שנפתח אותו ביום שלישי עם לובה וספיר) והאמת עם יחס כזה כבר לא בא לי לשים דברים באתר למה כי אנחנו לא חייבות כלום לאף אחד ורצינו לפתוח אתר רק כדי שלכם (חברי הפורום) יהיה את ההורדות אז תשתוק

יהלe

New member
אני מסכימה..

אם זה שתשמרו לאתר שלכם!!! שיכנסו אליו כמה שיותר... ומה זה משנה אם זה יגיע דרך האתר שלך

למעלה