אנשים תיראו את זה הם באים לכאן רק חבל שזה רחוק מהבית שלי
E EMILY666 New member 12/8/04 #2 :וואיייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גרמת לי אושר! סוףסוף מי שו מגיע לא סתם מישו אלה סקרפיונס!!!!!!!!!!! אני אוהבת אותם... ואתה?.
:וואיייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גרמת לי אושר! סוףסוף מי שו מגיע לא סתם מישו אלה סקרפיונס!!!!!!!!!!! אני אוהבת אותם... ואתה?.
A Albus Dumbledore New member 12/8/04 #6 אני גר במגדל העמק. אין יוד תאריך אבל ננסה לשכנע את ההורים שיתנו לי לינסוע. זה משהוא של פעם בחיים
T the freaky girl New member 12/8/04 #5 וווווווווווואוווווווווווווווו!!!!!! סקורפיונס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל אוהבת את השירים שלהם...!!!! אצלי זה גם רחוק.. לא פיירררר!!!! נ.ב. אולי אם מישהו מהצפון יסע, אני אצטרף?
וווווווווווואוווווווווווווווו!!!!!! סקורפיונס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל אוהבת את השירים שלהם...!!!! אצלי זה גם רחוק.. לא פיירררר!!!! נ.ב. אולי אם מישהו מהצפון יסע, אני אצטרף?
K Kolmus New member 12/8/04 #8 נהדר, באים להופיע בסיני.. ../images/Emo4.gif שיופיעו במצרים וזהו בני כמה הם בכלל היום?
E EMILY666 New member 13/8/04 #9 אני בחיפה... אבל אפשר לחסוך כסף הורים לא בעיה אם יש לי כסף אני אסע בלי רשות כבר אני רוצה יותר מידי ללכת להופעה הזות חחח
אני בחיפה... אבל אפשר לחסוך כסף הורים לא בעיה אם יש לי כסף אני אסע בלי רשות כבר אני רוצה יותר מידי ללכת להופעה הזות חחח