אנשים...תיכנסו!

אנשים...תיכנסו!

מה המצב? אז ככה... לא נראה לי שבדימונה אפשר לקנות דיסק חתום+חולצה, אז מה שאני מבקש אנשושים, אם מישהו יכול לקנות גם לי ושיודע לי שהוא קונה ושאני ישלח לו את הכסף לבית....אני מעדיף באיזור באר שבע שזה גם קרוב אליי (פאק לא יוצא לי להיות בבאר שבע היום!!!) אז בבקשה אם מישהו יכול לקנות גם לי ואני מבטיח שאני יחזיר כסף!!! אז אם יש מישהו....
מת עליכם, ואוהב אתכם המון.... מיקי (דרך אגב, היום אני הולך לקנות את הדיסק חלולים של אביב!
...משתלם לקבל ממוצע גבוהה....ויכול להיות שאני יקנה גם את אביב גפן 3!)

yellow cheese

New member
קפוץ לבאר שבע../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אני אפגוש אותך גם
יהיה נייסי
יום טוב, שי

yellow cheese

New member
../images/Emo3.gif נו בבקשה ../images/Emo3.gif

תבוא..באוטובוס/מונית שירות
אני רוצה לראות אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום טוב, שי

yellow cheese

New member
אני כל הזמן בבאר שבע..חח ../images/Emo6.gif

ואמממ אולי נעשה פגישת פורום בקניון הנגב מחר
ככה כולנו נראה אחד ת´שני ויהיה מאאאגניב
אני שם בסביבות שתיים בצהריים <אולי אפילו לפני>
בואו נקבע שעה

yellow cheese

New member
מק../images/Emo78.gif ../images/Emo105.gif-פגישת פורום../images/Emo70.gif

מי שרוצה לבוא לפגישת פורום בבאר שבע, שיגיד אני
בקניון הנגב, נקבע שעה

peace n love

New member
לי אינ בעיה...

בשעה 1 אני יהיה בב"ש אבל ב-1 וחצי יש לי אוטובוס ללהבימ ואני צריכה לחזור הבייתה...

נו בבקשה אנשים...

אם יש מישהו מאיזור הדרום..... בבקשה אם מישהו יכול לקנות לי את הדיסק והחולצה!!! בבקשה אני יחזיר את הכסף, הבעייה היא לא הכסף פשוט אין לי איך להגיע לבאר שבע....!!! אני ישלח בדואר את הכסף, אנשים אני מת לדיסק ולחולצהההההההה!!!!! פליזזזזז!!!

יששששש!!!

בסוף אבא שלי נוסע לבאר שבע אז הוא יקנה לי את הדיסק והחולצה... את שניהם קונים בטאוור רקורדס נכון? (בבאר שבע-קניון הנגב!)

peace n love

New member
שי כנסי רגע...

אני בסופ לא באה מחר רבתי עמ ההורימ שלי (המ גילו שנסעתי לאשקלונ בזמנ ב"ס) אז בינתיימ אני לא יוצאת מהבית עד להודעה חדשה!

rainbowgirl

New member
הא!פגישות פורום!

אני יכולה להיות בקניון באיזה שעה שאתם רוצים כי אני גרה בבאר שבע. אבל לא מוקדם כי אני ישנה... היום התעוררתי ב18:30! אבל כמו שאמרתי ,במונסטר דיסק הם מוכרים את זה מחר,וממה שהבנתי בטאוור רקורדס לא ימכרו את זה מחר...

מחר יהיה בטאוור רקורדס!!!

ככה כתוב במעריב לנוער...! כתוב שזה מתחיל בשעה 21:00 ואז קונים את הדיסק החתום והחולצה.... מה זה מונסטר דיסק??

rainbowgirl

New member
מונסטר דיסק-חנות דיסקים בתחנה המרכז

ית, שמוכרת יותר זול דיסקים ,לא הנחה משמעותית ,אבל יש חלק גדול שהוא יותר זול. נ.ב כמה עולה החולצה?

למעלה