זה בנתיים מה שתרגמתי
פגשתי את שאניה,תנו לי לספר לכם זאת הייתה חוויה מדהימה,כשלבסוף פוגשים את האדם היחידי שאתה מעריץ כל כך הרבה זמן. עומדת על הבמה,בפני כל האנשים האלו,היה כל כך כיף,אני לא חושבת שיש אמן שיכול להזמין את המעריצים שלו שיהיו על הבמה ולגרום להם להרגיש כל כך בנחת כמו ששאניה עושה. אולי זאת רק אני...תנו לי לספר איך זה היה. קניתי את הכרטיסים בשביל הקונצרט דרך מועדון מעריצים.חשבתי שאני אהיה בשורה ה-14,בגלל ששמעתי שאחרי שורה 5 שום דבר לא היה טוב,בכל מקרה בסוף הייתי בשורה 8 שזה הגיע לשורה 3 באופן שהכיסאות היו מסודרים מסביב לבמה ולמזלינו היה לנו מקום בכיסא ה 13 וה-14 זה היה מקום טוב כדי לצלם תמונות. יומיים לפני הקונצרט,אני ואחותי ניסינו לזכות "בבדיקת קול" דרך תחנת הרדיו המקומית שלנו,הם ישימו שיר של שאניה בכל יום עד שיגיע הקונצרט,ומתי ששמעת את השיר של היום,את היית צריכה להיות המתקשרת מספר 12,אחותי הייתה מתקשרת מספר 12 ביום שישי הזה,אבל במקום לזכות בסאונד צק היא זכתה ב 2 כרטיסים לקונצרט,הם לא היו מושבים רעים בכלל אבל לא מושבי ריצפה אז הסכמנו בסוף לתת את הכרטיסים לאחותי השניה ואחד מהשכונה.ביום של הקונצרט עשינו שלט שהיה רשום בו -אפשר לשיר איתך??? כל הקונצרט התווכחנו אם להמשיך להחזיק את השלט ואז הסתובבתי אל אחותי איך זה בנתיים?