אנשים תגידו

M16B

New member
אנשים תגידו

זה רק אני מפחידה או שגם אתם רואים כול פרק של באפי בערך מליון פעם ומריצים את הקטעים היפים שוב ושוב ושוב..........?

רינת4

New member
ממש לא רק את...

ומי שאומר אחרת,הוא סתם בלפן... למה אתם מקליטים? בשביל לא לראות את זה אף פעם? ואני דווקא מכירה מישהו שמקליט רק את הקטעים האהובים עליו ולא כדי להשאיר אותם סתם ככה בקלטת, אלא בשביל גם להעביר מדי פעם אחורה ולראות שוב,בלי שיפריעו לו קטעים מסויימים.זה לא מה שהוא אמר לי אבל זה ניחוש. האם טעיתי...? (*רמז* כותב ההודעה שמעלי...)

ANGEL N

New member
פחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ברור שאני מקליט פרקים, אבל לא איך שהיא תיארה את זה. אני מקליט ואני אראה את זה בעוד כמה חודשים או יותר אפילו. זה קלטות למצב שממש בא לי באפי ואין. אבל אני לא רואה פרק יותר מפעם אחת, כששודרה העונה החמישית ראיתי את רוב הפרקים פעמיים. אבל מה שהיא תיארה היה הפחיד ביותר.

רינת4

New member
אני לא אומרת

כל יום כל הזמן. אבל כשמשעמם,ואין מה לראות,ויש חשק לשבת מול הטלויזיה, ברור שאני אראה פרק שאני אוהבת ואריץ אחרוה את הקטעים הכי יפים...

ANGEL N

New member
כן אבל זה נורמלי...

היא תיארה את זה כמשהוא שהיא עושה "מיליון פעמים" ביום. אני ממש רחוק מזה, אני רואה את זה כשבא לי, וזה יצא פעם בכמה חודשים. ודרך אגב הפרקים שמהם אני מקליט רק חלקים הם בגלל שאני רוצה "לסגור" קלטת ונשאר לי מקום אבל לא מספיק לפרק שלם

כולנו ככה אחרת לא הינו פה:)

וזה לא מחלה זה ברכה

buffstar

New member
אז גם אני מפחידה...

אני לא מריצה אותם "מליון פעם ביום" אבל אני לפעמים רואה אותם כמה פעמים... איך אתם חושבים שאני יודעת פרקים שלמים בעל פה? יש לי יתד אפילו שתיים, שהכנתי בטיול שהיה לי משעמם(הסבר של המדריך...) גם היה לי אחד ממש ממש קטן ( בגודל שלרבע עיפרון בערך) וכתבתי עליו Mr pointy

M16B

New member
נראה לי

שעשיתי רושם מוטעה של מישהיא שיושבת כול היום ורק רואה באפי. ממש לא!!!!! התכוונתי אם אתם רואים כול פרק פעם אחת או שאתם שומרים אותם ורואים לפעמים שמשעמם לכם. הגזמתי כדי להגזים! נ.ב אם אתם רואים כול פרק רק פעם אחת למה אתם מוציאים מאות שקלים כדי לקנות את העונות החביבות עליכם???

ד י י ז י

New member
אני גם מקליטה..

ויש קטעים שאני ממש אוהבת (בעיקר המצחיקים) שאני מריצה אחורה ורואה שוב.. אז בעיקרון זה כן.

ברור..

לא נראה לי שיש כאן מישהו שלא רואה פרקים אהובים עוד פעם.. ולא רק כשמשעמם. (אחרת, בשביל מה מקליטים?) ואל.

little girl

New member
הווידאו שלי מקולקל!../images/Emo7.gif

יש לי חצי מעונה השנייה ואת כל העונה השלישית בווידאו ואני כבר מלא זמן מחכה לעשות מרתון באפי, כי יש לי לווין ואין לי יותר באפי...
אז מתרפקים על פרקים ישנים... רק שיתקנו כבר את הווידאו!!! ומאז שיש לי מחשב (פסח...) אני מורידה פרקים של באפי מכל מיני עונות... את הקטע שבאפי הורגת את אנג´ל העברתי הרבה פעמים כדי להתחמק מלבכות אבל נראה לי שהתגברתי ואני לא בוכה יותר... זה כמו כל פעם שרואים ´מלך האריות´ אני חייבת ל´שירותים´ כל פעם כשמגיע הקטע שמופסה מת... השוואה מוזרה, אני יודעת... יש פרקים שאפשר לראות שוב ושוב ושוב... או בדיחות שאי אפשר להפסיק לצחוק מהן...

buffstar

New member
טישו?There, there

גם לי התקלקל הווידאו לא מזמן, ואבא טען "למה צריך לתקן אותו, יש DVD , מי רואה ווידאו בימינו..." אז הסברתי לו שרואים (ומקליטים) באפי אז עד שהוא לא קונה לי את הDVD של העונות צריך ווידאו... ניצחתי והוודיאו תוקן
אני לא יכולה לראות את הקטע שאמא של במבי מתה
מאז שאני בת 5 בערך...

למעלה