אנשים תגידו.....

Hadar107

New member
אאמממ....שודדי הקאריביים...

וכן כן..... אאוווו אני וחברות שלי המצאנו לג'ק ספארו שם...יהודי...ואת בטח מבינה למה אנחנו רוצות לגייר אותו... אז קוראים לו קובי דרור..הרב קובי דרור...(ג'ייקוב-יעקוב-קובי וספארו באנגלית זה חופש דרור...) אבל...סתם בדיחה פרטית שלנו...

olly v

New member
חחחח....קרועות....../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

גמנחנו פעם קראנו לפאף דדי , אבא משה....רק שזה היה חסר כל הגיון

newKiticat

New member
האמממ

בעיקרון- הניק שלי היה KITICAT, אבל בגלל חמור אחד שהחליט לגנוב לי אותו- נאלצתי לשנות לנוכחי. אני חולה על חתולים. מטורפת עליהם! מאמינה שהעולם משתייך לכמה מגזרים החתוליים, הכלביים, והחסרי חייתיות. אני בהחלט שייכת לחתוליים. בכל נשמתי.

lgmtk

New member
נייס../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

אוקיי, אז עכשיו תורי?

למי שלא הבין, דבר שלא נראה לי שקרה, הפירוש של הכינוי שלי זה סוכריה על מקל... זה הממתק שאני הכי אוהבת וזהו...

the papercut

New member
שלי

זה שילוב של השיר paper cuts של nirvana אבל שגילית את papercut של לינקין פארק אז היה נחמד לשלב

Hurakano

New member
הוריקן בספרדית

זה Huracán, אז הפכתי את ה-C ל- K והוספתי O כדי להפוך זה לשם תואר יעני... סתם עיוות שלי
אני כבר שנתיים עם הניק הזה אף פעם לא החלפתי

ParanoidLq

New member
טוב שלי זה שם של המחלה שאני חולה

בה. Lq =לינקין פארק (יענו הq דומה ל P הפוך) זאת אומרת המחלה הזאת זה הזיות וראיית דברים שלא קיימים, ככה אני לגבי לינקין פארק רואה אותם בכל מקום פתאום באים אלי פלאש בקים בשיעור וכל מיני. אבל אני לומד לחיות עם זה

olly v

New member
אוי ואבאוי!../images/Emo2.gif

ואני חשבתי שאני חולת נפש! לא , סתם צוחקת.... נראלי זאת מחלה של כולם.... של כל מעריצי לינקין בכל מקרה.....

Hadar107

New member
טוב נו עכשיו ברצינות...../images/Emo8.gif

אאתה רציני?? אם כן...אז זה רק בקטע לינקיני??

Hadar107

New member
אני מבינה שאתה מעדיף לא לפרט...

או שהרשימה פשוט ארוכה מדי... תראה לכולם מתישהוא יש פרנויות...לפחות אחת אבל אם אתה קורה לשלך מחלה....אז המצב באמת קשה...

טוב שלי זה ממש קל...../images/Emo60.gif

גם השם עצמו מלאך שחור! שאני מתה על מלאכים! ועל כל הסוגים! וגם הסידרה המהממת מלאך שחור שאני מתה עליה! זיייהו...

Hadar107

New member
איזה פצצצצה......./images/Emo122.gif

של סדרה...!!אני מכורה לסדרה....!!! יופי אז עכשיו אם אני אפספס פרק(מה שבטח לא יקרה...)אני אדע למי להתקרצץ...

Hadar107

New member
את יודעת..אני וחברה שלי חולמות על..

האופנוע נינג'ה השחור שלה! אני בדר"כ מקללת את אלו(בצחוק...)אבל אותה אני פשוט לא רוצה אז..

למעלה