אנשים! תאחלו לי בהצלחה!

אנשים! תאחלו לי בהצלחה!

אני הולך להופעה במוצ"ש של אביב גפן (מארח את ברי סחורף ועוד איזה זמר אמריקאי) ושם אני הולך לעשות פגישה עיוורת עם מישהי ששנינו לומדים אצל אותה המורה לגיטרה אז היא שידכה בינינו והיא אמרה שאנחנו מזה מתאימים(היא באה גם עם חברה שלה היא קנתה לחברה שלה כרטיס ליום ההולדת) דיי! אני מיתרגש כל כך ואני לא יודע מה אני יגיד לה....תעזרו לי אנשים מה לעשות?

Natali_x

New member
הי

מקווה שתהנה גם אני הולכת. אני מציעה לך שתיהיה פשוט אתה ואל תתרגש יותר מידי שאים זה יהיה מאכזב שלא תתאכזב יותר מידי בגלל שציפית אבל אני לא אבאס אותך בהצלחה|. נתלי

סתם לדעת....

ההופעה בשבת היא גם ברי סחרוף וסטיבן וילסון.... הוא הסולן של פורקיופיין טרי.... והוא לא אמריקאי. אל תעליב אותו ככה. :)

avidadon

New member
בהצלחה מלאך,

אבל תמיד תזכור שיש חיים אחרי הדייט, ככה שאל תיקח את זה כל כך ברצינות.. אבל אני סומך על האינטואיציות של המורה שלך לגיטרה, ועוד עיצה: תחשוב שאתה הולך לפגוש אותה למטרת ידידות, ותדבר על דברים שמעניינים אותך, ככה יהיה לך יותר קל לזרום. בהצלחה אבי

yellow cheese

New member
ניב , קודם כל חדל לחץ ../images/Emo70.gif

תהיה פשוט אתה!! אל תנסה לעשות רושם, אל תעשה פוזות, אל תהייה מי שאתה לא! תהיה חופשי ביותר, אל תהיה לחוץ, תהיה שמייח (הרי זו הופעה של אביב)..
תחשוב כמו שאמרו לפניי... "אני בא לפגוש אותה למטרת ידידות".. אם יווצר מצב שתתאימו אז סבבה.. אבל אל תצפה.. מישהי חכמה אמרה לי פעם "גודל הציפייה כך גודל האכזבה"..
בהצלחה ניבי, תעשה חיים
אל תשכח לעדכן!!!! אוהבת תמיד
, שירלי

wrongID

New member
יו איש../images/Emo8.gif

אני אישית נורא נגד פגישות עוורות... עצם זה שקוראים לזה "דייט" מעצבן אותי בגלל שזה מישהי שאתה פוגש פעם ראשונה ולא מכיר אותה בכלל... "דייט" זה יציאה עם מישהו שאתה אוהב... לפחות ככה אני רואה את זה... אל תגיד "בליינד דייט", תגיד להכיר מישהי, תגיד לפגוש מישהי פעם ראשונה, תגיד בא לי לאהוב מישהי, אבל אל תגיד בליינד דייט!!!! אז ברשותך אני אשתמש בביטוי "פגישה ראשונה" כשארצה להגיד משהו על מה שאתה קורא לו "בליינד דייט" חח. (ואל תתיחס להפרעות הקיצוניות שלי אני קצת פלוצר לפעמים...) טוב אחרי שהתפרצתי ככה בלי קשר עם דעותיי המופרעות נחזור לנושא חח... אז ככה... רק רציתי להגיד לך שבמקרה הזה ממש אין לך מה לפחוד פוקי, כי הופעה של אביב זה המקום הכי טוב לפגישות חדשות... אם זה הולך אז אפשר להתחבק בשירים השקטים ולהשתגע ביחד בשירים המופרעים... ואם לא הולך, אז חח... אתה עדיין בהופעה של אביב ויש מה לעשות!!!!!!!!!! אז... תהיה חופשי פוקי וצא מהלחציה!!!!! ב בייייי בינתיים ובהצלחה! תומר

אנשים! עדכון!

היה לי עכשיו שיעור גיטרה איתה והיא כזאת חמודה....המורה לגיטרה שלי הביאה איתה את הילדה והיא כזאת חמודה אני חושב שאני
אתם מאמינים ב
ממבט ראשון?

אז ככה.............

המון המון המון המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחההה ואני מקווה שילך לך ופשוט תיהיה אתה!! ואני בטוחה שהיא תידלק אליךךך בהמון אהבה סנדרה.

קפצו לי

New member
אווו אתה כל כך מתרגש???

אחי, אתה נשמע כמו גרסה נוראה ומעוותת של עודד מנשה

למעלה