אנשים!! שתי שאלות-

BeNiT1BiNbA

New member
רגע רגע..בקשר למתחמים..

אני יודעת על המתחם בפולג..אמרו לי שיש שם מחירים טובים והרבה סחורה..של מותגים..אז שאלה ראשונה - האם זה נכון!?!? שאלה שנייה האם שווה ללכת לשם?!?!.. שאלה שלישית..מה זה האאוטלט בהרצליה ואיך המקום ואם יש מה למצוא שם..?? תודה :]

No BoDy1

New member
תשובות..

מחירים טובים? יש שם מה שאת רוצה.. כעיקרון הכל... אבל המחירים שם בדיוק אותו דבר כמו כל מקום אחר.. אם שווה ללכת לשם? דוגרי, כן.. אבל רק בגלל היופי.. כל דבר שיש שם את תמצאי בכל חנות של אותה חברה.. האאוטלט בהרצליה זה כמו שדרה דיי ארוכה של מותגים (העודפים שלהם).. לעומת הפאוור סנטר נראה לי ששם יש יותר מה למצוא במחירים קצת יותר זולים..

i l0ve u

New member
כעעע

לא יודעת אבל אני ממש אוהבת את המתחם בפולג ... הוא כיפי כה ..טוב עכשיו חורף אז זה קצת מבאס .. המתחם עצמו לא כזה יפה לא יודעת... אבל יש שמה את כל המותגים הרגילים פוקס קסטרו ואלה ... והחנויות רגילות יעני לא קטנות ולא ענקיות כמו TNT בארנה או משו... אבל יש הרבה מה למצוא שמה... ושווה ללכת לשמה ... ופקטורי 54 ממש יפההה יש כזה קיר גדול עם ג'ינסים של כל המותים סטייל דיזל קרוקר...
נכנסתי לא ידעתי מה לעשות חחחח

i l0ve u

New member
פעם הבאה שתהיה ברמת פולג

תלך לטיב טעם ותראה שזה צמוד מתחם הפקטורי 54.. זה כמו חנות אחת גדולה ממש וזה לא חלק מהפאוור סנטר...

למעלה