טוב לדעת.. הייתי רוצה לבדוק את הרפלקסים שלך מקרוב יותר קרוב..
O OtocolobusManul New member 6/6/13 #37 תשמעו משהו מצצחיק אנשים שמתקשרים אליי לסקייפ בשעה 3 לפנות בוקר ואומרים --אחי, אתה לא יודע במקרה איך לעדכן את הגרסה של אנטיוירוס? או משהו דומה
תשמעו משהו מצצחיק אנשים שמתקשרים אליי לסקייפ בשעה 3 לפנות בוקר ואומרים --אחי, אתה לא יודע במקרה איך לעדכן את הגרסה של אנטיוירוס? או משהו דומה
P puma141 New member 6/6/13 #38 מנהלי פורומים ש.. גורפים פרסים יוקרתיים כמו "המנהל המבטיח" ולא מזמינים לדרינק+++ את כל הפורום שלהם..שבעצם העלה אותם לגדולה..
מנהלי פורומים ש.. גורפים פרסים יוקרתיים כמו "המנהל המבטיח" ולא מזמינים לדרינק+++ את כל הפורום שלהם..שבעצם העלה אותם לגדולה..
P puma141 New member 6/6/13 #40 בהחלט מתאים! אני חושבת שאני אפתח שירשור, שיפעיל עליו לחץ מתון בקטע הזה.. זה לא ככה לקבל מחמאות ולא לתת כלום! לא מקובל עלי.. *אני שוקלת ניסוח שירשור שיחייב אותו*
בהחלט מתאים! אני חושבת שאני אפתח שירשור, שיפעיל עליו לחץ מתון בקטע הזה.. זה לא ככה לקבל מחמאות ולא לתת כלום! לא מקובל עלי.. *אני שוקלת ניסוח שירשור שיחייב אותו*
S shayCn New member 6/6/13 #42 מישהו אמר בשר ויין? אני שם! אוףף,שוב פעם מרעיבים אותי בפורום הזה ועוד באמצע יום עבודה
P puma141 New member 6/6/13 #43 שי שניה..זה ערב בנות וצל. אבל אם תהיה בסדר, אני אתעקש להביא גם אותך..
P puma141 New member 6/6/13 #52 בהחלט..אבל רק כובע אם כבר..צ'יפנדיילס נהג..*רעיון מעניין*. נשקול את זה..
S shayCn New member 6/6/13 #53 ברור,כל החליפה קומפלט באמצע הדרך נעצור ואז אני יעבור אליכן למושב האחורי
P puma141 New member 6/6/13 #55 תעבור תעבור.. כדי לקבל מכות! אתה-לבוש, וחושב על המושב האחורי.. שי אתה תמים! תתפשט, או תשאר בבית... מקווה שהרמז ברור.. *סגרנו כבר מסיבה אצל צל*
תעבור תעבור.. כדי לקבל מכות! אתה-לבוש, וחושב על המושב האחורי.. שי אתה תמים! תתפשט, או תשאר בבית... מקווה שהרמז ברור.. *סגרנו כבר מסיבה אצל צל*
P puma141 New member 6/6/13 #60 לקלף אלק.. אני אקרע! *שי נו אתה גורם לי מבוכה פה, אני משתדלת להיות ילדה טובה בפורום הזה*
S shayCn New member 6/6/13 #63 פומוש,אין דבר כזה ילדות טובות..בכל אחת יש צד חייתי שמשווע לטרף. חופשי תקרעי,אני אעזור לך