אנשים שלי!!!!!!!!!!!!

eMiFrEaK

New member
אנשים שלי!!!!!!!!!!!!

אני עוזבת אתכם לשבוע........ אני טסה לפולין היום בלילה!!!!!!!!!!!!!! אז באתי להפרד:) אני מאוד מאוד אתגעגע!!!! ותמשיכו להחיות את הפורום!!! מתה עליכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (ועליכם!!) חח. ביייייייייייייייייייייי נשיקות!!!!!!!!!

inbal145

New member
יאאאאא תהני../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo160.gif

שתהיה לך טיסה נעימה
נתגעגע

LadySnowBlack

New member
נסיעה טובבבבבבבבבבה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

מקווה שלא יהיה לך קשה מידי! אני בחרתי לא ליסוע כי זה מאוד קשה אבל חברות שלי נסעו ואמרו שלעולם לא ישכחו את המסע. והנה תפילת הדרך- במיוחד שבילך: "יהי רצון מלפניך ה' אלוקינו ואלוקי אבותינו, שתוליכינו לשלום ותצעידנו לשלום. ותדריכנו לשלום. ותגיענו למחוז חפצנו לחיים ולשמחה ולשלום. ותצילנו מכף כל אויב ואורב ולסטים וחיות רעות בדרך ומכל מיני פורעניות המתרגשות לבוא לעולם ותשלח ברכה בכל מעשה ידינו. ותתננו לחן ולחסד ולרחמים בעיניך ובעיני כל רואינו ותשמע קול תחנונינו. כי אתה שומע תפילה ותחנון אתה: ברוך אתה ה' שומע תפילה." אוהבת, לולו

my josh

New member
לולווו!! מה קורה מאמייי??????.....?

שניםם שלא היית פהה!! נו מה איתך..? חחח דיברת כבר עם עוד מדי 12..? שאלת אותם את השאלות שהילה שאלה...? עדיין לא התחברתי לשם אני כל הזמן שוכחת....

McFLy AnNuShKa

New member
טיסה בטוחה!!!!!../images/Emo42.gif

גמאני טסה השבוע....... איזה פחדדדדדדדד אולי נתראה
טיסה בטוחה וטיול מהנה!!!!!!!!

my josh

New member
אנהההה!..!

טיסה נעימה מאמיי.. זה המשלחת לפולין..? אממאאא! אני ל מסוגלת ללכת לזה.. טיסה נעימההההההה לוב יווו אה זאת עדי.. למי ששכח (fucking crazy) ..

למעלה