אנשים שכאלו!

mgirl

New member
אנשים שכאלו!

אני מתכננת לעשות מילון פורום, אז בבקשה שרשרו לכאן את כל הסלנג של הפורום (ע"ע מלז"מ וoi with the puddles already, או איך שמאייתים את זה) אוקיי?!

לאנה

New member
מממ...

קיי, אז כמובן - "מה לעזאזל זה מוסים?!", ו, אמ, "שאפט", "קניבל", ה"בריון", "סטיב", או שלא קראנו לו "סטיב"?, שיהיה "סטיב", ו, אמ, בעצם, אני לא חושבת שמה שאמרתי נחשבים מושגים..., אוו, אבל "באג" כן, ו, אמ, לא יודעת...

אמממ....

כל הטרורי/דרורי/רוס... לוקליי וכו´... (איך באמת אומרים את כל השאר? לורלי+מקס אנד סאץ´? מצד שני, מי ישתמש בזה
אווו מזכיר לי שבקשר לטיפשת בזכר - החלטתי שלא צריך, כי זה גם לא יהיה שימושי. לכי תמצאי טיפשת שהוא זכר...
) אהההה.... ´טיפשת´ נחשב?
אם כן, זה טיפשה חיננית. אווו לדעתי צריך להוסיף חירפון. למרות שההגדרה המדויקת לא ברורה כל כך. ויש לי גם הגדרה כתובה ומסובכת (עם דוגמאות והכל) ל´אשכרה´. כן, כן. לא נראה לי שזה משנה כי זה לא של הפורום אבל... אני ופריד (לא בן, עודד) עלינו על זה בארבע בבוקר בטיול משפחות. היה קטעים. מה עוד יש, רבאק? (לאנוש: "חשיש") ממממממממממממממממממ......... גם הקיצורים? אם כן כל הכלופנים, אניוויים וכו´? מזכיר לי (לא לשאול למה) את הדיון שלנו על וואו/ואוו. נו, מה עוד... לא יודעת, זה פשוט... משתמשים בזה.... אני אכתוב בצד. אווו הסלב מזכרון!
אבל זה רק הסיבוך הנפשי שלי ושל לאנה. היי, לאנה, זוכרת את האנשים עם המעילים הלבנים שדברתי עליהם? הנה הם שוב!

לאנה

New member
חיחיחי...

ראיתן איך השתלבתי בהודעה? אמממ, אנשים לבנים..., זה ממש מוכר לי..., רמז?

גריטינג קארד!

*נהיית... אמהית... משהו...* לא בדקת את המייל שלך? בושי והכלמי! (סתאאאאאאאם)

לאנה

New member
אמ..., אמ..., מה?, באמת, מה?

אוו, ובדיוק היום חשבתי עליך ועל הביץ´ בויז, כי הייתה פרסומת בערוץ 6 עם השיר "איי גט אראונד" ברקע...

מממ...

באחד מהכרטיסים (היו... שלושה) השמעתי מלא קולות פכפוך!!! (
) אז בסוף כתבתי... Ooh... people with white coats... ו... זייהו.

לאנה

New member
אה, את זה אני זוכרת.

ועדיין יש לי את הכרטיס, והייתי יכולה לפרסם אותו פה ולהוכיח לכן, אבל יש שם ענינים אישיים שלי ושל מיכי..., טוב, אז לא, אבל בלה. אני ווי, חשבתי שאמרת את זה בקשר למשהו, ולא שזו עוד תוצאה של שיגעוננו...

לאנה

New member
אמממ..., לא.

כי אולי מישהו חושב שמשהו נכון, אבל הוא לא נכון..., נכון?

למעלה