אנשים שימו

c0pper

New member
אנשים שימו ../images/Emo23.gif

היום בערב אמור להיות משודר בערוץ שש פרק מהסדרה שולחן לחמישה ובסיום תהיה מנגינת סיום שלא תמיד מקשיבים לה אז בבקשה!!! מי שמזהה את המנגינה זכאי ל-3 נקודות אצלי! זה כדאי.

ZIGFINGER

New member
אם את מתכוונת...

אם את מתכוונת לשיר הפתיחה, קוראים לו "closer to free" - של "bodeans"

פ ז פ ז

New member
לא ידוע לי השם אבל מה שכן

אני יודעת שאתה יכול להוריד את המנגינה הזאת מהאודיוגלאקסי אני מצאתי אותה ע"י חיפוש של "party of five" ומה שמצאתי נקרא שם "closing theme"

c0pper

New member
פזפז

האם את בטוחה שחפשת www.audiogalaxy.com? בדקתי את כל אפשרויות החיפוש ואין זכר לclosing theme יש לך רעיון?

tamijul

New member
התחלת להרגיז אותי...../images/Emo20.gif

ואסביר גם למה...נתתי לך לינק שבו מצויין הפרק האחרון ושיר הסיום. כל מה שהיה עליך לעשות זה להיכנס ללינק ולקרוא קצת...זה הכל. אז עשיתי זאת בשבילך והפעם עד הסוף. והנה התשובה: סיימון וגרפונקל מבצעים את שיר הסיום ששמו Bookends. זה קטע אינסטרומנטלי. תוריד ותיווכח לשמוע שזה השיר שאתה מחפש. מקווה שעכשיו לא אראה שוב את השאלה הזו. תמי.

c0pper

New member
אני מקווה שאת לא רצינית כי

כשאמרתי לך "קטע אינסטרומנטלי" את ענית: לא....זה פול וארט....כנראה שלא הבנתי אותך" אז הבנתי שאת מדברת על קטע לא אינס´ אחר. אבל - לא קרה כלום תמי סולחת?

tamijul

New member
בטח...../images/Emo20.gif

סתם זעמתי לרגע...
תוריד את השיר ותהנה... תמי.

tamijul

New member
וכדי להוכיח...../images/Emo20.gif

הנה לינק (תיזהר לא להיכנס אליו..
)...שים לב שלשיר הזה יש גם קטע אינסטרומנלי וזה גם בעצם שיר, כלומר עם מילים. לקטע האינסטרומנטלי קוראים Bookends Theme עכשיו זו בהחלט תשובה מלאה. תמי.

c0pper

New member
אבל תמי....../images/Emo61.gif

לא לזה התכוון המשורר... אל תכעסי אבל זה לא השיר ראית שולחן לחמישה היום? טוב גם אני לא bookends theme זה הקטע שבדרך כלל בהופעות הם היו מנגנים לפני feeling groovy - שיר מדהים בפני עצמו. זה לא זה אבל - תודה על המאמצים.

tamijul

New member
תשמע....תראה...../images/Emo20.gif

גם אני עקבתי נמרצות אחרי "שולחן לחמישה"...זה השיר שהיה בסוף הפרק האחרון, כשהם מוכרים את הבית.. אולי תסביר את עצמך שוב...על מנת שאוכל לעזור לך כמו שצריך. תמי. נ.ב. היום היה שידור חוזר של הפרק האחרון?? ושוב, אני מצרפת את הלינק שבו יש את כל הפרקים של כל העונות !!!

c0pper

New member
המממ...

לא התכוונתי לפרק האחרון אלא לסיום של כל פרק מנגינת רקע בזמן שמראים רשימת קרדיטים לצוות הפקה

tamijul

New member
אהה....../images/Emo20.gif

הנה נמצאה הטעות ! חשבתי שהתכוונת לשיר הסיום של פרק האחרון של העונה האחרונה... חבל שגיליתי לך את הסוף
תמשיך לצפות...אחלה פרקים מחכים לך. עכשיו אתחיל לחפש עבורך שוב... תמי.

c0pper

New member
שלילי

אבל אם יום אחד תתקלי בשם את יכולה להשאיר לי הודעה 53294396 וכמובן תזכי ב-3 נקודות לילה טוב

למעלה