אנשים שים!

mushmor

New member
אנשים שים!

אולי אבל אולי אני הולכת ליום הסטודנט... הייה נחמד להפגש איתכם..אז תעשו פה שרשור מי בה ומי לא בא טוב? ואז תבלבלו את השכל פשוט תכתבו כן ולא תודה מראש חבר'ה

לא

לא בטוח אבל....נו לא חדש שאני לא באה להופעות....יש למחרת לימודים. אוי...בלבלתי את השכל...

אני אהיה שם

כנראה אלך נורא מוקדם כי ההופעות חרא!!!!!!!!!!1 אין עברי לידר - יש יהודית רביץ מארחת את עברי לידר בעעעעעעעעעעעעעעע ממש לא בסדר אנחנו הסטודנטים משלמים לאגודה ומה הם נותנים בתמורה חרא הופעות בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע (סליחה על פריקת העצבים על החלאות) תומר

מרילנצח

New member
רגע!!! אבל אמרתם שזה לא אקוטאלי..

אמרתם שזה היה שנה שעברה... אז מה יש השנה.. אם עיברי בא לשם אני באה מה אני סטודנטית ויש לי חברה שלומדת שם וחוץ מזה .. רוצה לראות את עיברי..

מרילנצח

New member
טוב טוב טוב *יותר מידי מלח בשכל*

ואם יש הופעה שלו אני בטוח באה............

ההופעות:

12 וחצי הדג נחש 14 וחצי גלי עטרי מארחת את לאה שבת 16 דנה ברגר 18 יובל בנאי מארחת את שלומי ברכה 19 וחצי שרית חדד 22 יהודית רביץ מארחת את עברי לידר קיצר - איכסה!!!!!!!!!!!!

mushmor

New member
מה?! מארחת?! מה מארחת?!

טוב שאתה אומר...ככה אני יודעת לא להתחנן אל אחותי שתיקח אותי...(אין לי רישיון ואני גרה בסוף העולם ימינה...) אבל אני בטוח יהיה בבאר שבע (ביום סטודנט) אח שלי לומד שם מישהו יודע מה יהיה שם?

ZVI Z

New member
כן תודיעי גם לי

הר הצופים זה כמה דקות מפה. מקווה שיש כאן ולא בגבעת רם

מרילנצח

New member
אני לא לומדת באוניברסיטה!!!!

אני לומדת במכללת דוד ילין - כן אלה שעשו שנה שעברה יום זיכרון לשהידים... בכל אופן אני אודיע לכם מי יופיע כאן בעיר הקודש..

למעלה