אנשים שחיים לנצח

Alpha biscuit

New member
אנשים שחיים לנצח

האם יש עוד אנשים הכוונה לבני אדם ולא לרוחות או שדים שחיים לנצח חוץ מקין מהסיפור של קין והבל וניקולס פלאמל האלכמאי שאומרים שגילה את אבן החכמים (חומר שיכול להפוך עופרת לזהב ולגרום לחיי נצח) ?

mb3inh

New member
נקולס פלאמל הוא דמות בדיונית

פרי מחשבתה הלא כל כך פורה של ג'י.קי רולינג. קין לא חיי לנצח. יש בעיה עם המושג נצח במקרה. גם להגדיר את אבן החכמים כחומר זה בעייתי,כך נראה לי לפחות,אולם אין לי כל כך הבנה באלכימיה. וודאי שיש בסיפורי עם אחרים.

mb3inh

New member
והוסיף כי ייתכן

שגם קין הוא דמות בדיונית מאת מישהו לא ידוע. האמת שהייתכן באותה מידה שייתכן שניקולס פלאמאל הוא בדיה.

mb3inh

New member
פלאמל הנו דמות אמיתית

שגיליתי אודתיה ברגע זה ממש. אני חוזר בי. מתברר שישנן אגדות בדברו. בכל אופן זה לא הוףך את קין לאמיתי.

mb3inh

New member
הגילוי הזה

רק מוסיף לכך שג'י,קי רולינג חסרת כל דימיון.

Alpha biscuit

New member
הוא התכוון לזה שניקולס באמת קיים

ובקשר לקין הייתה לי כנראה טעות אומרים שהוא מת אבל אני לא בטוח בזה באמת יש כל משחקים שבהם קין הוא ערפד. למרות שאם ניקולס חיי איך זה שיש לו קבר? אני יודע שאין גופה בקבר אז למה יש בכלל קבר למישהו שלא אמור למות אומרים שסבא של נוח, מתושלח חיי בערך 800 שנה ושאם הזמן החיים שלנו יתקצרו . נשמע קצת מוזר בהתחשב ברופאה המודרנית שהעריכה את חיי האדם הממוצע.

mb3inh

New member
קין מת בסיפור המקרא,הוא בידי אחד הצאצאים שלו

נדמה לי בידי למך. מתושלח חיי 969 שנה.

קין לא חי לנצח,

תובלקין הרג אותו כי הוא חשב שזו מפלצת ביער. אני אפילו יכולה לספר לך איך הוא הרג אותו.

טוב!

הוא בא אליו מאחורה... ועשה עליו כמו מצילתיים באוזניים. וזה הרג אותו. ואז הוא גילה שזה קין. מסתבר שהאות קלון הייתה קרן בין העיניים.

מה אני אומרת שטויות ../images/Emo12.gif

בדקתי את עצמי, ודיברתי שטויות והתלבל לי כל התנ"ך! למך הרג את קין, הוא לא ראה טוב והרג אותו כי הוא חשב שזו חייה ביער. מרוב עצב שהוא גילה שהוא הרג את קין(כי הוא היה מצאצאיו), הוא בא לשים את הידיים על הפנים שלו, ועשה כמו תנועת מצילתיים לתובל קין וככה הוא הרג אותו. סליחה על מה שכתבתי למעלה.

למעלה