אנשים שוב אני ....

rotemosh101

New member
אנשים שוב אני ....

או.קיי אז בסוף קניתי את הדיסקים : big ones just push play אהבתי הרבה יותר את ביג וונס למרות שגםjust push play לא רע בכלל... עכשו אני רוצה שתציעו לי על עוד דיסקים שיותר בסיגנון של ביג וונס ... תודה מראש:)

AeroTom

New member
ככה:

קודם כל תתחדשי. ב-Big ones יש שירים משלושה אלבומים: Permanent Vacation-87 Pump-89 Get a Grip-93 פלוס שלושה חדשים: Blind man Deuces are wild Walk on water אז כמובן שאם את רוצה משהו בסגנון אז תקני את אחד משלושת האלבומים שציינתי. גם לא ציינת איזה יש לך עכשיו בדיוק אבל מהדיסקים החדשים יותר כמובן שהכי מומלץ זה-Nine lives,משנת 97. וכמובן האלבומים הישנים מאוד מומלצים אבל הם כמובן בסגנון קצת אחר של יותר רוק בלוזי נפלא שכזה...אבל את יכולה קודם להתחבר יותר לחדשים ואחר כך להתבחר לישנים יותר. אם תרצי עוד המלצות פשוט תשאלי.

Sky Player

New member
שימי לב

כודם כל את חייבת או בעצם כל מעריץ של אירו חייב שיהיו בקירבת מקום תמיד את Permanent Vacation-87 שזה אלבום מצוין ולדעתי מבין הטובים ביותר שיצאו בכל שנות ה 80. בנוסף הייתי כונה את או יה שזה אוסף נחמד. ואת רוקס. שזה בשביל התחלה יכול להיות משהוא מאוד נחמד. וכמובן גט א גריפ.

בינג

New member
כן, אני..חחחח....

אהמם, ככה, בדעה שלי (ואל תשפטו אותי) אני לא אוהב כ"כ אוספים כי כל אלבום שייך לתקופה מסוימת של הלהקה ואני אוהב לשמוע אלבום אלבום (אתם לא יודעים כמה אני טוחן ביום...) בקיצור, אז כמו שקודמיי אמרו, אם אהבת את Big Ones תקני את Get A Grip , ודי קשה להחליט מה יותר טוב מ-Permanent Vacation או Pump ... הסיגנונות שלהם דומים... אם את אוהבת את השירים הישנים (תנסי!!) שהם כמו שאמרו בלוזיים, תתחילי עם Rocks ו-Toys In The Attic ... יש גם אלבומים נחמדים "באמצע" של התקופה שלהם, שנות ה-70, מאורחות וה-80, שזה Rock In A Hard Place ן-Night in the ruts ... כתבתי די הרבה אלבומים, אבל תראי מה שהכי מתאים לך... אחרי שתתמכרי מומלץ לקנות הופעה חיה..המלצה שלי: Live! Bootleg מקווה שתקחי את זה לתשומת לבך

AeroTom

New member
אם את רוצה Live

ואת מכירה בינתיים רק את השירים מ-87 עד היום אז כדאי לך לקנות קודם את Little south of sanity שרוב השירים שם הם מ-87 עד 97. וככה אולי גם תכירי עוד כמה שירים ישנים נהדרים כמו Dream on,Mama kin,Back in the saddle,Last child,Sweet emotion ועוד... וזא זה יגרום לך אולי לנסות גם את האלבומים הישנים המעולים.

Sky Player

New member
יש בעיה

אם כל הרצון הטוב אני חושב שיהיה כצט קשה ליקנות אותם בארץ. למרות שלפני כמה ימים ראיתי את ביג וונס. אני לא חושב שיש סיכוי לימצו את אלבומי "האמצע" של בינג אבל אפשר לנסות. ואם כבר אפשר לאוסיף את ליטל סואף סייני הגדול..... או את פנדה בוקס.

falling angle

New member
תנסי לקנות את ליטל סאוט...

באוזן השלישית בשינקין בת"א. הייתי שם היום , היה אותו, אומנם יד שניה , אבל ממש כחדש ורק 85!!! שקל...

AeroTom

New member
יש במיתוס

כמו שכבר ציינתי-יש את Little south of sanity ועוד דיסקים ישנים גם כמו הראשון ו-Get your wings באתר מיתוס הישראלי ושווה להזמין לי שצריך להשלים. אנ יביא שוב קישור. אבל Sanity עולה שם 157 אם אני לא טועה.

rotemosh101

New member
תודה רבה מאוד ...

טוב אני יילך לחנות ישמע כמה ונראה אני יקנה קודם או את pump get a grip , permanent vacation. אחד מאלה ... אני מאוד מודה לכם תמיד שאני צריכה עזרה אתם מיד עוזרים לי ... עוד כמה זמן אני יחזור עם ביקורת על הדיסק שאני יקנה :) תודה על העצות אנשים :)

למעלה