אנשים שהתחתנו באגם ומוכנים להעיד

shiya

New member
אנשים שהתחתנו באגם ומוכנים להעיד

בתי בודקת אפשרות להינשא באגם בפרדס חנה. המקום אמנם נראה טבעי אך יש הרבה דברים שהם מציעים אותם לא ניתן לראות בעין כרגע. זה נותן הרגשה של הבטחות באויר. לדוגמא סלילת דרך באורך של 1.5 ק"מ, ריסוס טבעי וריסוס ביום האירוע, העובדה שאין להם (כנראה) רישיון עסק והעובדה שהמקום מאוד טבעי ולא נראה מטופח, לפחות בעונה זו של השנה. האם מישהו יכול להעיד ממקור ראשון שהוא התחתן שם ושלא היו בעיות? האם המחיר הצדיק את המקום? האם אפשר ליצור עמכם קשר בדרך כלשהי כדי לשמוע ממקור ראשון? תודה

Monteskue

New member
אגם בטבע

היינו שם כאשר חיפשנו את המקום ובסוף החלטנו לא ללכת על המקום הזה להלן הסיבות הם מבטיחים לסלול את הכביש כבר המון זמן-זוג חברים התחתן שם לפני שנה וגם הבטיחו לסלול את הכביש. גם אם אתם באים בג'פים-תרחמו על האורחים שלכם. אם המקום מוכן להתחייב בחוזה שהכביש יסולל (במידה ולא-הם מורידים 50% מהמחיר :)-סבבה. אם לא-זאת בעיה האורחים יותר מבוגרים פחות מתחברים למקום. הצעירים מאוד אוהבים את הטבע הפראי והמבוגרים טוענים שבמקום חסרה חגיגיות ושאין אוירה של אירוע באגם לא אהבנו (לפי התפריט בלבד, לא לפי הטעם) את הקחחטרינג. נראה לנו פלצני משהו יש הפרדה בין רחבת הריקודים לשולחנות-קשה להרקיד שם אנשים (זה אמרו לנו חברים שהתחתנו שם) יקר מדי לטעמינו זהו נראה לי אם תתחבו אל המקום-לכו על זה :)

shiya

New member
האגם פרדס חנה

מחפשים זוגות שהתחתנו באגם ושמוכנים לספר. המקום יקר, שאנטי, עם הרבה הבטחות. אנחנו מחפשים הוכחות שהמקום גם מקיים.

ששת22

New member
מחר אני הולכת לראות את המקום. מה הם

מבטיחים? איך המקום? אין להם רשיון?

hagarmda

New member
אנחנו סגרנו איתם

אני מכירה מישהו שחיתן את הבת שלו שם והתגובות מאנשים שהיו בחתונה היו מאוד חיוביות. אחד הדברים שדווקא אהבנו זו ההפרדה בין רחבת הריקודים והשולחנות, ככה המבוגרים יכולים לשבת ולדבר בלי לצעוק אחד לשני (דבר שאמא שלי ביקשה שיהיה וחזרה וביקשה ואם עדיין לא הבנו אז היא שוב ביקשה
). לגבי המחירים - סגרנו איתם די מוקדם וקיבלנו מחירים טובים, לא לקחנו את הדיל שלהם עם פרידמנס כי לא אהבנו את האוכל. לגבי הגישה למקום - אני מקווה שבזמן שלא היינו שם, הדרך לא נהייתה משובשת יותר... חוצמזה, חשבנו לשכור מספר רכבי שטח ולעשות הסעות (סתאאאאאם).

blimor

New member
הייתי שם בחתונה

נדמה לי שהחתונה היתה בספטמבר בשנה שעברה. לא ממש שמתי לב לאם הדרך למקום סלולה או לא, אז כנראה שזה לא ממש הפריע לי. המקום לא היה פראי. היה מעוצב מאוד יפה ומאוד אהבתי. אני ממליצה.

noit4

New member
לא מתחתנת שם אבל היית בכמה חתונות

כשהיינו שם מאוד אהבתי את המקום, הוא יפה וחמוד ונחמד (ולא שמנו לב לבעיות בשביל גישה, אבל הבחור שלי אוהב נסיעות שטח ודווקא חיפש משהו דומה כשבחרנו מקום...
) מה שלי הפריע זה המחיר. לטעמי, המקום נחמד מאוד, אבל כשהייתי שם בחתונות ההתרשמות שלי היתה שזה מקום נחמד ובטח יהיה יחסית זול, כי הוא לא יוצא דופן בשום צורה, גם לא ב"טבעיות" שלו. מקום נחמד, פשוט וצנוע. להפתעתי כשביררתי מחירים בטלפון זה התברר כאחד המקומות היקרים ביותר, ובעיני אין לזה הצדקה. סופו של דבר מצאתי את עצמי הולכת לראות מקומות אחרים שביקשו לא הרבה פחות מהם (לפחות התחלתית), אבל תחושתי היתה שהם הצדיקו את המחיר. ואם אני אקביל בין האגם בטבע לאגם ביקום לדוגמא, ששניהם מקומות עם קונספט דומה וההבדל במחירים הוא לא דרמטי, אין מה להשוות לדעתי. גם מקום בטבע הוא דוגמא למקום שיכול להיות מאוד טבעי, אבל מאוד מטופח ומוקפד, וזה לא ככה באגם לדעתי. אגב, בכמה פעמים שהייתי שם, הצעירים רקדו בכיף והאוכל תמיד היה מאוד מאוד טעים (במיוחד התפריט החלבי שהיה באחת החתונות).

למעלה