אנשים... שאלותתתת....

ERerERotem

New member
אנשים... שאלותתתת....

וואוו... שמתי לב שאני כל הזמן שואלת אתכם שאלות....
לא אכפת לכם נכון? זה לא מציק? כלומר אתם לא אומרים לעצמם : "אוייי שום פעם היא..." אני מקווה שלא... אז השאלות שלי הן: 1. על מה יהיה הפרק היום? 2. באיזה פרק קרטר וסוזן יהיו ביחד?
3. היסטוריה. מי הדפוווווווק שהמציא את המקצוע הזה???????? אתם יודעים... סביר להניח שבעוד 5000 שנה מעכשיו ילמדו עלינו בעתיד היותר מתקדם ילדים בדיוק כמונו (רק בטח עם איכות חיים הרבה יותר טובה) עלינו, כלומר על הערבים המסריחים האלו.... ועל שרון וברק ועראפת..... כמו שאנחנו לומדים על התנ"ך שהוא מלפני 5000 שנים.... וואוו. תחשבו על זה...

~*~gaL

New member
היום, אם את זוכרת,

זה הפרק שיש את השיחה של אבי וקרטר כשהיא אומרת לו שהיא חיכתה שיקרה משהו ביניהם, ו"כן, היו לי חיים לפני ג´ון קרטר" סוזן וקרטר..בקרוב מאד..מאאאאאאד.. ואני מבקשת.. אני יודעת למה התכוונת (לכל מבצעי הפיגועים וכו´), אבל בלי "הערבים המסריחים" וכל זה.. זה ממש, *ממש* לא במקום.. כולנו יודעים שהערבים הם גם בני אדם, כמונו, וכל כל אדם אחר שחי בעולם הזה. טוף?
והיסטוריה? לא יודעת.. בעע..

Kettercat

New member
היסטוריה.... בעעעע!

אני די אוהבת את המקצוע דווקא אבל המורה הכלבה החדשה שלי שונאת אותי.... איזה כיף.

ERerERotem

New member
טוב גל אין לי כוח לריב...

במיוחד לא איתך... אבל רק דבר אחד קטן שסוגר את שהנושא: מי שמפוצץ אנשים ברחוב ככה סתם בגלל דתם ואמונתם. הוא לא בן אדם. ולא זכאי לשום התחשבות... נראה מה היו אומרת האמאות השקולות כשהיו שומעות שאת מגנה בכ"כ הרבה מרץ על מי שהרג להם את הבן. נראה מה היו אומרים האנשים מיוצא להם המיץ יום יום, שעה שעה, רק בשביל לגרום ל"אנשים" האלו כפי שאת קוראת להם להפסיק לפוצץ לנו רחובות, אנשים, נשים, ואפילו תינוקות. נראה אם חס וחלילה טפו טפו טפו שלא יקרה בחיים מישהו היה מפוצץ את האח שלך, את אמא שלך או את הילדה הקטנה שלך שעוד לא חגגה חודשיים להולדתה, נראה כמה כבוד היית נותנת להם אז. אז אני נורא מצטערת, בשבילי הם מסריחים! יותר ממסריחים! ותאמיני לי שהייתי יכולה להשתמש בתאור גרוע יותר כי זה מגיע להם! אבל לא עשיתי את זה, אז אם את רוצה להגיד לי לא לבוא לכאן יותר כי אני מציאותית, אני מחוברת למציאות ולמה שקורה כאן, ואני לא מסכימה עם זה שרוצחים בדם קר, הם בני אדם. אז את יכולה לבקש. אני אלך. אבל אני בשום פנים ואופן לא אקרא להם "אנשים" או אסתיר את מה שאני חושבת עליהם רק בגלל שמישהו ביקש ממני. למרות שאת חברה שלי... ולמדתי לאהוב אותך. את כולכן. אני לא אעשה את זה בשביל איש. בשבילי הם מסריחים ויישארו מסריחים. את יכולה להעיף אותי או לעשות עם זה מה שאת רוצה. אבל הדעה שלי חזקה כמו אבן, ושום חוק או צו ישבור את זה. מצטערת... אבל ככה אני. אתם יכולים לקבל אותי כמו שאני - אתם יכולים גם לא.

Kooshoosha

New member
אוקיי,אני חייבת להגיב.

טוב. לפני הכל- אני בתנועת הנוער העובד והלומד. (אני יודעת שזה כל כך אוף טופיק...אבל אם כבר התחיל כזה דיון... ועוד כזה משמעותי..) תשמעי...גם אני הייתי פעם כמוך. אמנם לא כזו קיצונית, אבל גם בסיגנון "אוייש,הערבים האלה..". אחרי הרבה דיונים מעמיקים בנושא שנערכו בפורום של התנועה וגם בפעולות אצלינו בקינים, למדנו שיש להעריך את ערך האדם. כל אדם! כן כן, גם אדם ערבי. אני לא יודעת אם את שומעת מה הולך בחדשות אבל אם תסתכלי - תראי שלפעמים גם אנחנו לא כאלה תמימים. יש חיילים מכנים שממצווים עליהם לפוצץ בתים של משפחות שלא עשו להם כלום! הנקודה שלי היא- נכון. ערבי טרוריסט שמפוצץ את עצמו באמצע עיר הומה הוא חיה. הוא פרא אדם. הוא שפל. אבל את לא יכולה להכליל את כל הערבים. טוב? טוב. זה באמת דיון ארוך ומייגע. אבל בבקשה- כשאת כותבת בפורום של אי.אר כאלו דברים בנימה כזו סתמית... אההממ... לא יודעת. פשוט תחשבי פעמים לפני שאת כותבת. לפעמים זה לא הכי במקום. את מוזמנת לבקשר בפורום הנוער העובד והלומד. (קצת פירום, מה קרה!?) אבל גם הפורום של אי.אר שולט! את מוזמנת להגיב אם בא לך. ליל מנוחה. יעל.

סולסיטה

New member
לרותם ../images/Emo25.gif

אני רוצה לומר לך משהו... יש הרבה ערבים טרוריסטים, רוצחים, פושעים שהם לא רק מה שאמרת עליהם- הם הרבה יותר מזה. פשוט בני-אדם חיות, אנשים נוראיים.
אין שום תירוץ ושם הסבר להתנהגות שלהם, וגם שום סיבה שנתייחס אליהם כבני-אדם. הם לא. אבל את חייבת לזכור כמה דברים: 1. כולנו אנשים. יש "רעים" ו"טובים" ב-2 הצדדים, וסה"כ כולם גם אנחנו וגם הם רוצים לחיות טוב ובשקט. 2. אלו שדיברתי עליהם קודם... הם אנשי טרור. גם אצלנו יש אנשי טרור. ואני אתן לך דוגמאות בכמה מישורים: א. יש חיילים בשטחים שמזלזלים בערבים, עושים תחרות מי יורה עליהם יותר, מקללים ומכים אותם בלי סיבה. רק כי הם ערבים. זה לא אנושי ולא בסדר- זה להתעלם מזכויות טבעיות של כל אדם בברוטליות, וזה שימוש לרעה בכח. ב. אנשים כמו "הבריגדה היהודית" וברוך גולדשטיין. אני באמת צריכה להסביר? אנשים עם שכל מעוות שמחפשים כמו ילד בן שנתיים נקמה, ועושים את זה באכזריות ותוך פגיעה בחפים מפשע (למשל המטען מול בית ספר יסודי של ילדות ערביות!
). זה בדיוק כמו פיגוע באוטובוס או בכל מקום אחר. אותה חיה רק בעברית. גועל נפש! ג. לפני שלנו הייתה מדינה, היו 2 מחתרות בשם הלח"י והאצ"ל (אני לא מדברת על ההגנה כרגע). הם עשו פיגועים, כן פיגועים בבריטים ובערבים. חיפשו את הפגיעה בהם, כדי לייאש ולהתיש אותם, ולקבל מדינה יהודית. עד כמה שעצוב להכיר בזה- הפלסטינאים חיים בזבל, בצפיפות, בעוני, במחסור. שוטפים להם את המוח להיות "שהידים" מגיל 0 - עוד שהם קטנים תמימים ולא יודעים להבדיל בין טוב לרע. הם מאמינים שיש להם זכות היסטורית על המדינה, שנגזלה מהם בגלל "הכיבוש הציוני", והם מנסים באותה הדרך בדיוק להשיג אותה. 3. כמו שאפליות והכללות נגד יהודים הם דבר פסול, כך נגד הערבים. כמו שלי יש את הזכות להבדל מברוך גולדשטיין בתור יהודייה, כך צריכה להיות הזכות לערבי מן המניין להבדל מהטרוריסטים. אנחנו לא מכירים כל אחד ואחד מהם ואין לנו שום זכות לקבוע מראש ובצורה מכלילה מיהם ומהם. תאמיני לי, אני ישראלית ומבינה את התסכול בחיים חסרי הבטחון שלנו. בעצב הבלתי נפסק, בפחדים ובחששות, ובשאלות הקשות "למה אני צריך לסבול את זה? למה אני לא יכול לגדול במקום שקט ובטוח?". אני לא באתי לסנגר על אף אחד, רק לבקש משהו: אנחנו חייבים להיות חזקים, אסור לנו לתת לאינסטינגט של השנאה לפרוץ, צריך להיות שקולים וחכמים. והכי חשוב- להפנים שכולנו בני-אדם ולכל אחד מאיתנו יש את הזכויות הטבעיות של לחיות ולהיות מאושר, לא להיות מופלה לרעה בגלל מי ומה שאתה (ומי כמונו היהודים יודע עד כמה היא שטנית, האפלייה). הדעה שלך היא בסה"כ זכותך, למרות שאני מאוד לא מסכימה איתה ועושה לי רע לשמוע את זה, כי לא מדובר בלהיות מציאותי... זה הרבה מעבר לזה. זה פורום ER ולא פוליטיקה, ואני חושבת שפה זה לא המקום לכאלו ביטויים. אבל אני לא רוצה ואפילו מתנגדת שתעזבי
, טוב???

ERerERotem

New member
טוב... תודה !

תודה על השיתוף, ההבנה, ההסבר המפורט ועל תשומת הלב... אבל בואו נפסיק את זה עכשיו.... אנחנו מקלקלים את האווירה היפה של אי.אר עם כל הדיבורים האלו. טוב?

~*~gaL

New member
באמת בואו לא נכנס לזה..

עד כמה שאני מרשה אוף-טופיק אני לא חושבת שיש מקום לדעות פוליטיות של אנשים כי זה יכול לפגוע במשתתפים כאן.. יעל - נכון הפורום שולט? אין עלינו
מאיה - מורה כלבה? חחחח.. לנו יש מורה זכר, ואני פשוט לא מבינה שומדבר שהוא אומר.. ואני גאה בכוווולכן על זה שרציתן להפסיק את זה... *אוהבת את האנשים פה* אגב, ראיתן את התמונות החדשות של פול וגלוריה? סוף סוף ישבתי על זה אתמול בערב והכנסתי אותן.

למעלה