אנשים...שאלה.

אנשים...שאלה.

ידוע שבאינטראקציות שלנו עם האחרים, אנחנו יכולים להתנהג בצורה המראה ומאשרת מי אנחנו באמת... האמנם? תוהה... לאחר פרידה....למה אנחנו מתגעגעים יותר? הרבה פעמים אנחנו רוצים לגעת מתוך אהבה....או רק לאהוב מתוך מגע בסיסי... האם הגעגוע הוא למגע הבסיסי....או למגע המיני שהיה שם? לגוף......לגוף יש כישרון לזכור את המגע...בייחוד אם הוא מגיע ממקום של שלמות אינטימית...תשוקה צרופה. ללב.......ללב יש נטיה לסדיסטיות...לאטימות... זיכרון סלקטיבי לחלוטין...הוא זוכר את הכאב..ומנטרל. אז למה אתם מייחסים משקל רב יותר? ללב או לגוף? למגע שהיה שם ...לאינטימיות שספק אם יהיה שני לה.. אקס..........באמביוולטיות ותהיות... למי יש השפעה יותר חזקה על הזיכרון שלנו...לרגש או למגע?

t o t a l

New member
תמהיל של ניצני חיים

לטעם. לריח. לשכרון. לתאווה. לאובדן . להתמסרות. לסמים הטבעיים שמופרשים מהמוח ומחלחלים לכל נים. לטרוף. לאינטימיות ולקרבה. זה געגוע למגע? לרגש? זה געגוע שנולד בראש? או בלב? או בבטן? אין לי מושג כפרה. הכל מעורבב.

G a v ® i e L

New member
למה להפריד החלבון מהחלמון ?

הלב הוא חלק מהגוף, כך אומר לך בקול עמוק של בוקר רענן. סליחה, שאלות מעייפות ומבלבלות, עדיף כבר לפתור איזה תשבץ. האם נוכל להתייחס לעניין כמכלול שלם והומוגני ? לגוף ללב ואפילו לסובב...וכך הזכרון יש לשקלל, ולנצור הטוב. אולי נקשקש טוב את הביצה ואז נריח אם היא מסריחה.

חושבת..

שלחיים..ומה שהם מכילים בתוכם יש את ההשפעה הכי גדולה... הם לעיתים.. בדר"כ כשיש להם השפעה טובה.. הם לוקחים את הגעגוע..שנחרט בזיכרון..ולפעמים לא מתוך מה שיש היה.. אלה גם מתוך מה שהיה חסר.. ומלטשים אותו..למשהו עדין יותר.. נקי יותר.. ובעיקר למשהו שלך<לי> יהיה יותר קל לזהות..

מכלול של דברים

(שונאת את המשפט הזה
) הגוף זוכר את המגע הלב זוכר את התחושות צירוף של שניהם = כמיהה, געגוע תחושות הלב חשובות יותר, אם אין שם משהו,גם הגוף לא יגיב, סוג של משא ומתן אנושי

מצוטטת

New member
לא בטוח שהבנתי לך....

אבל אנסה בכל זאת.... לי זה מאד ברור, אופו כאן המחוגו של של המישקל נימצא }אצלי{.... זה למה ההאמירה שלאף אחד אין מונופול על ה } ר ג ש { כמו לא שליטה! את ה"מחיר" על הגעגוע העצב הכאב כו גם של המגע "משלם" ה- }גוף{ או "פודה"... הקי3, אם הבנתי נכון אז ה-**הרגש** הוא זה שמרכז את כל התמהיל........... }אני{

n o g a1

New member
נראה לי ...

שלחושים משקל רב בזכרון , אולי בגלל שהם עולים לנו לזכרון וגורמים לגעגוע ללא שליטה, לא ניתן לברוח משם , זה עולה וזה מכאיב. לעומתו הגעגוע הרגשי מקורו במחשבה ממוקדת , יותר נשלטת...- ניתן במאמץ להמלט. כך נראה לי.... אולי.

d a n i e l s 5

New member
למוכר והידוע :)

אותו מוכר וידוע הוא כמו שכתבה סופי.... מכלול של דברים :) ואיכשהו ברגע של געגוע ....רק הטוב שבמוכר והידוע.... עולה.

יערית

New member
כמו תמיד

ל"ריח",לריח הטוב שתמיד הדיף למרחוק,ריח אמיתי כזה,בלי זיופים והיסוסים,ריח של בושם טוב שאף פעם לא מתיישן

magic40

New member
יכולה לומר רק על עצמי../images/Emo13.gif

אחרי 20 שנה גיליתי געגוע לא לרגש רק למגע שלו

רק רגש

New member
נראה לי שיש ויש

ככול שהפרדה הינה מקשר ארוך יותר לרגש = לב משקל רב יותר יחסים קצרים שהיו מלווים במגע לוהט הגעגוע הוא יותר למגע.

soelistit

New member
כפי שציינת

הזכרון הוא סלקטיבי.... בימים שהם נחוש בדידות תהומית - נתגעגע ל(עלק)ביחד... בימים בהם נחוש אומללים ונטושים - נתגעגע ל(עלק) משפחתיות... בימים נחוש כמיהה לאהבה וחיבור - נתגעגע ל(עלק) מגע ולסקס.... אבל הזכרון מתעתע בנו - כי אין שחור ולבן - והכאב של החוסר שלמות הזו - מוביל אותנו למחשבה שאולי היה כדאי להשאר עם החוסר שלמות שחיינו בה אז........ עד ש... נזכרים במריבות הקולניות, בכאבי הלב, בחוסר אונים, בתחושה שהלכה וגאתה - שאין שום פתח מילוט ואין שום סיכוי או צ'אנס לתקוה, בימים האלה שבהינו בקיר או בבן הזוג ( אותו דבר במקרים רבים
) - וחשבנו לעצמנו - איך לעזאזל הגענו לכאן ואיך לעזאזל יש איזשהוא סיכוי בכלל לצאת מהסבך הזה???? ואז אנחנו מצליחים שוב להסדיר את הנשימה ולהבין - להבין שעם כל הקושי והמאמצים שעלינו להשקיע כדי לבנות מהאמצע - התחלה חדשה שתעמוד בזכות עצמה - אין לנו מה לחפש במקום אחר.. כי כאן ורק כאן אנחנו בונים בעזרת הכלים שנחנו בהם- אלה ששייכים לנו באמת, אלה שמחוברים אלינו באמת, ואלה שיובילו אותנו לבנייה של בניין אמיתי עם יסודות חזקים פי כמה...

shemesh22

New member
קעקוע

כל פרידה והקעקוע שהיא צורבת בזכרון.... לפעמים ריח... לפעמים מגע... לפעמים מוסיקה.. לפעמים חיוך... לפעמים דפיקות לב מואצות... לפעמים השם... לפעמים הכאב... לפעמים תערובת המגע של הגוף בנשמה ...

קטי30

New member
לא יודעת איך כיצד ומדוע אבל-

כל פעם שקראתי את ההודעה עלה לי בראש המערכון קרקר נגד קרקר הסבר איין ותירוצים 101 יש לי שתי רכבות שדוהרות בתוך עיני וחושך הראש סתום יש לי ציפור משוגעת ששרה בתוך גרוני ומה יש לי ומה אין לי ובסך הכל ובסך הכל מי אני מה אני מי אני מה אני מה אני מי אני מה
מה
מה
(ברכה ברברה\ברוך קרקר) עשיתי אנדנדינו בין רגש למגע יצא לי זיכרון
שבוע טוב ומבורך

עונה לעצמי ../images/Emo8.gif

לגעת מתוך אהבה
לאהוב מתוך המגע... עכשיו תיסלחו לי לשניה....אני הולכת להשטתות לי...... בשל אי סמיכות תוכן הכתובים לתוכן הפורום... אלך להשטתות ולהתבזות ב"סקס אלוהי" ...ומגעים של בינו לבינה...מעל דפיי הבלוג.. ואגב.. באינטרקציות... עם אחרים...מסתבר... שאפשר גם אחרת...

maof

New member
זה פ'סדר מבינים...../images/Emo13.gif

זה בגלל תסמונת גו"ג לכל אחד זה קורה במוקדם או מאוחר. מעוף

למעלה