אנשים, שאלה

בן בן!

New member
אנשים, שאלה

בעיתון היה כתוב שהדיסק יוצא ב20 במרץ ואצל יצפאן אמר שב10. מה נכון

שלום שלום איש חביב

ברוך הבא לפורום. אז יש לנו יום אחרי יום יומולדת. אתה בא לחגוג את זה בקבוצה הטיפולית שלנו עם מוזיקת ציפורים עליזה?

פראליה

New member
הממ...שלום שלום

כבר הבהרתי בעבר שמוזיקת ציפורים לא עושה לי את זה אבל אם המורה למנטרה יחליט שזה יעזור לריפוי..מי אני שאתווכח heyyyy i neeedddd somebodyyyy tooooo heyyy meeeeee

פראליה

New member
מעלים לגרדום?!?!

זה מזכיר לי את הבדיחה ההיא ששנים הולכים להוצאה להורג ואז שואלים את הראשון מה המשאלה שלו לפני המוות אז הוא אמר לשמוע את "תרקוד" של שלמה ארצי נו טוב אני לא אשלים את הבדיחה מפאת כבודו של שלמה בקיצור די לאלימות

שלום איש נחמד

טוב מאוד שהצטרפת. אתה מכיר את רוני מאיפשהו? נראה כאילו כבר דיברתם בעבר. אתה מנהל רומן איתה?????????? סתם, אניהחבר הקנאי היסטרי, שגיא. נעים מאוד. מה שמך?

פראליה

New member
שלום שגיא נחמד

שמי רביב. אני ורוני ידידים קרובים כבר שנים רבות, מאז שנפגשנו במשרדו של הפסיכיאטר שטיפל בשנינו ושלח אותנו לאברבנל. מאז שמרנו על קשר..אל תדאג אני לא מנהל איתה רומן (בינתיים...בוהאהא)

R o M

New member
היי רביב

מה המצב? באיזה מחלקה היית? איך לא נפגשנו? אנחנו ממחלקת ציורי החיות. אני מהחדר עם הג´ירפות, מאיפה אתה?

R o M

New member
ואגב

אל תשים לב לשגיא. פעם העזתי להציע לרוני להיפגש איתי, והוא איים עלי בתת מקלע. פשוט, תשתדל לשמור על פרופיל נמוך, זה הדיקטטור שבחבורה.

למעלה