בוולגוגרד, אנדרטה לזכר מלה"ע ה-II והקרב על סטלינגרד..
A AeroSlash New member 25/11/05 #19 ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif בוולגוגרד, אנדרטה לזכר מלה"ע ה-II והקרב על סטלינגרד..
J Janem New member 25/11/05 #20 עכשיו ממשלת רוסיה מגייסת כספים לשפץ ולשחזר את כל המתחם. יש שם מלא פסלים, והאשה עם החרב בערך בגודל של פסל החרות.
עכשיו ממשלת רוסיה מגייסת כספים לשפץ ולשחזר את כל המתחם. יש שם מלא פסלים, והאשה עם החרב בערך בגודל של פסל החרות.
A AeroSlash New member 25/11/05 #23 כן, מיימב קורגאן, זה אתר הנצחה.. אני רוצה לבקר כמובן בכל סטלינגרד לשעבר אבל זה הדבר הכי מרהיב שם.. והיא בגובה 52 מטר, פסל החירות הוא בערך 46.. היא יותר גבוהה..
כן, מיימב קורגאן, זה אתר הנצחה.. אני רוצה לבקר כמובן בכל סטלינגרד לשעבר אבל זה הדבר הכי מרהיב שם.. והיא בגובה 52 מטר, פסל החירות הוא בערך 46.. היא יותר גבוהה..
A AeroSlash New member 25/11/05 #24 פאק, איזה תמונות עוצמתיות אפשר לעשות שם.. אני כל כך מתה להגיע לשם לפני שהכל מתפורר
A AeroSlash New member 26/11/05 #31 איך בדיוק? יש עובדות. והעובדה אומרת שהפסל בוולגוגרד הוא בגובה 52 מטר ופסל החירות הוא בגובה 46.. איך הוא יותר גבוה?
איך בדיוק? יש עובדות. והעובדה אומרת שהפסל בוולגוגרד הוא בגובה 52 מטר ופסל החירות הוא בגובה 46.. איך הוא יותר גבוה?
A AeroSlash New member 26/11/05 #44 פסל החירות עצמו בלבד הוא בגובה 46 מטר. + האבן או הדבר הזה שהוא עומד עליו יוצא 92.. בדוק. אני דיברתי על הפסל בלבד
פסל החירות עצמו בלבד הוא בגובה 46 מטר. + האבן או הדבר הזה שהוא עומד עליו יוצא 92.. בדוק. אני דיברתי על הפסל בלבד
I i v g y New member 25/11/05 #21 זה ממש יפה למה את בהלם? אז אני לא מכיר אני לא אוהב הסטוריה ולא מתעניין בזה אז אני לא יודע
א אלי צפון New member 26/11/05 #29 ../images/Emo128.gif מה בירושלים יש פסלים כאלה? ובכל אופן לא.. זה לא בירושלים..