אנשים.. שאלה!

אנשים.. שאלה!

אני באמת צריכה לדעת, המחנה קיץ של כתות ד'-ו' הולך להיות ארצי? מחוזי? או לפי מועצות?! חשוב...
תודה.

לא נראה לי שאנחנו עם עוד מועצות

ולא שמעתי על זה שום גבר עד עכשיו מלבד כאן המחנה של עמק חפר יהיה בנושא "אדם-אדמה" (כמו בקיץ שעבר)

tuty fruty

New member
לא אנחנו לבד..

מסתבר שגם אנחנו סונבים.. סתם פשוט אין לנו כול להיות איתכם... לא, הייתי מתה להיות איתכם אבל ככה יצא ואני מרוצה... ואני מדברת שטויות רק בגלל שאני רוצה שהנוור הזה ילך כבר אבל הוא לא יורד.. אבל בקשר למחנה זה בטוח שאנחנו לבד (עמק חפר עם לא הבנתם)

מאוו Boaz

New member
מחנה קיץ של ד'-ו' הוא

תמיד מחוזי או שבמקרה הטוב הוא יהיה ארצי וככה יהיה עוד יותר טוב

s h e e p i t

New member
אז כנראה לא שמעת את ההחלטה

החדשה.... המד"בית שלנו אחראית על המחנה קיץ של ד-ו המחנה שלנו הוא מועצתי!!! הם הולכים לעשות להם משהו אחר בכלל! יש להם טיול במים והבניית מחנה תהיה שונה בכלל בכל אופן זה מועצתי!!!!!!! חרא!!

ה טמבל

New member
כיום מחנות הקיץ הם מועצתיים

לפעמים שני מועצות משתפות פעולה אין כבר מחנות ארציים

kedeman

New member
אבל יש מסעות ארציים

לפני שמישהו ישאל... יש את מסע פלמח - כיתות ז בעקבות לוחמים לשלום - ח מסע חוף - ט

המצחין

New member
תראה

עד שנה שעברה כל מחנות הקיץ היו ארציים. משנה שעברה העבירו את ד-ו למועצות, ויש כאלו שעושות ביחד, אבל ההתארגנות היא בין האחראים על זה במועצה

שקסי

New member
שניה לא הבנתי...

כל המחוז עושים ביחד?? זה נראה לי יהיה פעם ראשונה שזה קורה... גם עמק חפר גם לב שרון גם צורן וגם ד"ש???

../images/Emo4.gif קבלו ביטול...

צורן עושים בסנוביה-לבד... לא בגלל שאנחנו לא אוהבים אותכם אלא בגלל שאנחנו עושים מחנה בתחילת החופש והמועצות האחרות לא יכולות או משהו כזה הקיצר חבל אבל אין מה לעשות... חוצמזה שאנחנו עושים מחנה ראשון מסוגו כמעט בטוח שזה יהיה בפארק הירדן (קשת!) ויהיה מסע התיישבות נודד לכיתות ד-ו עם מסלולי מים ושאר ירקות מטורף לא?! דווקא כן!

s h e e p i t

New member
חחחח... אם כבר סנוביה... לב שרון!!!

כן כן גם אנחנו עושים לבד המועצה שלנו לא מעוניינת לעשות עם עוד מועצות סנובים!! (המועצה) זה פשוט יותר נוח להם לפקח על מחנה רק של לב שרון מאשר על כמה מועצות משהו כזה..

למעלה