אנשים, שאלה.

אנשים, שאלה.

האם לקיחת ויטמינים כמו B12 וברזל לאדם צמחוני, יכולים לגרום נזק? האם לקיחה מצריכה פנייה למטפל מוסמך? (לא מבחינת מרשם אלא כביקורת). מה דעתכם?

אויר2אש1

New member
תשובה מועתקת

שאלה דומה נישאלה בפורום של הבית ספר שלי וחשבתי להביא לכן את תקצירה. "אפשרי ורצויי ש ויטמין B12 תורם לתזונתם של צימחונים וכדומה... תמיד יש לזכור ש כל חומר אינו רצוי ליטול ללא פיקוח מסויים..." כמו שאני מבין (אבל קטונתי) יש טבלאות מסויימות שהמוסמכים יודעים להתאים לפיהן את כמות הכדורים לכמות הזמן מה שאומר שעדיף להתייעץ עם מומחים - לקנות זה לא בעיה יש כמעט בכול מקום ומהרבה חברות וצורות אבל תשאלי את הנטורופטים כאן אני רק סטודנט לאומנויות מגע

אויר2אש1

New member
אחרי שעשיתי צחוק מעצמי, ברצינות

על פי merck manual of medical information ע"מ 654 עודף ברזל גורם לצמקת הכבד, סוכרת, פיגמנטציה של העור ולכן יש להזהר בכמות הברזל שנוטלים א. יש אפשרות למחוק את הביזוי שלי מקודם ? ב. ספר מומלץ לכול בית ג. סליחה למי שניפגע ממה שנאמר מקודם

haleth

New member
קצת מידע על B12 וברזל לצמחונים

אני טבעונית הנוטלת B12 בקביעות (אין לי שום בעיות ברמת הברזל). אני עורכת בדיקות דם סדירות (בהתחלה אחת לחצי שנה, ולאחר מכן פחות) למעקב, ונראה לי כי זוהי הביקורת הטובה ביותר. אני מצרפת לינקים רלבנטיים. בהצלחה!

למעלה