אנשים שאלה

MחושגZ

New member
אנשים שאלה

יש לי כמה דיסקים ישראליים שיש לי צרובים שעד לפני מעט זמן לא הייתי שומע אותם.. סתם מישהו פעם צרב לי וישבו במגירה לאחרונה התחלתי לשמוע אותם (של שב"ק הראשון ושל שב"ק האחרון) ואני רוצה לקנות מקורי אז למישהו כאן יש את הדיסקים האלה מקוריים והוא רוצה למכור לי אותם? כי חבל שאני אקנה מהחנות במחיר מלא... אז אם למישהו יש והוא לא רוצה שיצור איתי קשר או כאן במסר אישי או ב: ICQ 118398337 תודה.!

MחושגZ

New member
ואני מחפש גם

דיסקים נוספים ישראליים שאין לי בכלל, כמו לדוגמא ההופעה בקריות של שב"ק שאני רוצה... צרו קשר

double M

New member
בלל לא חבל....

תקנה, בחלק מהחנויות הם עולים ארבעים כי הם ישנים.

MחושגZ

New member
אבל אם יש פה מישהו

שיש לו את זה והוא לא רוצה אז אני אקנה ממנו בפחות מ- 40..!

hermoni

New member
אני הייתי רוצה לדעת מי מוכר דיסקים?

ועוד מקוריים.. אם כבר אתה קונה משהו מקורי שגם אהבת למה לך למכור אותו? תמיד נעים לשמוע מחדש משהו ישן ומקורי:)

MחושגZ

New member
ה-ל-ו

מישהו?!?!?!?!?!? אף אחד לא רוצה למכור לי את הדיסק הראשון והשלישי של השב"ק וגם את הדיסק של ההופעה בקריות???

MחושגZ

New member
אם אתם לא רוצים

אז לפחות תגידו לי שמות של מקומות שבהם אני יכול לקנות את הדיסקים האלה ובכלל דיסקים ישנים במחירים זולים (אפשרי גם יד שנייה.. כלומר חנויות יד שנייה..) יש המלצות???? באיזור המרכז בבקשה (עדיף בהרצליה.. אם לא אז באיזור..)!

MooN aka asdfgh

New member
מסכן... הנה:

חור בשחור, שלמה המלך 5 ת"א (ממש קרוב לדיזינגוף סנטר). חנות דיסקים יד שניה, מאז זול אבל יש שם בעיקר רוק!

Grand Master G

New member
נסה את "האוזן השלישית" בשנקין

אני כמעט בטוח שראיתי כמה דיסקים של שב"ק ס שם.

Bruce L

New member
בדיוק

באוזן השלישית אתה כנראה תמצא משומש ואם לא משומש אז לך לדיזינגוף סנטר ותקנה שם ב-40 כל דיסק.

MחושגZ

New member
הייתי שם פעם

(קניתי שם את הדיסק של בויאקה כשהוא עוד היה חדש) לא ידעתי שיש שם משומשים!!

DmX3

New member
נו מה אתה אהבל????

מה עשית מי זה מכונית ?? תקנה חדש זה כולה דסק מסריח

MחושגZ

New member
תעשה חישוב:

40-50 כל דיסק הראשון+השלישי זה בערך 100 שקל ואני רוצה גם את דיסק ההופעות 150 שקל לעומת זאת.. אם למישהו יש והוא רוצה להיפטר- 20 שקל כל דיסק! 60 שקל! הבדל של כמעט 100 שקל!!!

למעלה