אנשים שאלה

Music Is Life

New member
אנשים שאלה

היי זו שוב אני.. כן כן.. יש לי שאלה יש פה עדיין אנשים ששומעים בתקליטים? כלומר עם פטיפון כמו פעם? אם כן יש תקליטים שאתם ממליצים לי עליהם? יש פה אנשים שאולי מוכרים תקליטים של אגדות רוק כמו פינק פלויד ביטלס וכו´? אממ אם כן אני אהיה יותר ממעוניינת לדעת..

matanbu

New member
כנ"ל

אבל יש חנות בת"א, שיש בה תקליטים מאוד זולים (כמובן שזה תלוי בהוצאה, תקליט יכול לעלות בין 3 שקל ל3000 דולר...)

Music Is Life

New member
שאלה

יש לכם המלצות על תקליטים מסויימים? ולאמא שלי יש גם כל מיני כמו המשולש של פינק פלויד שנמצא איפה שהוא שם בבוידם הביטלס 2 אלבומים כפולים לד זפלין אמריקה דיפ פרפל ועוד..

ruthyanat

New member
יש לך מושג איפה בדיוק החנות??

אם זה יהיה אפשרי לתת לי כתובת מדוייקת זה יהיה נחמד

בן לי

New member
חור בשחור - זה השם.

ברחוב שאול המלך (אם אני לא טועה) פינת קינג ג´ורג. ממש ממש קרוב לסנטר.

Grimble Grumble

New member
מעניין אותי לדעת

למה אנשים צעירים שנולדו עם דיסקים (ואני מתכוון לא נולדו כשיצאו הדיסקים, אלא התחילו לשמוע מוסיקה כבר בתקופה שהיו דיסקים), ומעולם לא אספו תקליטים מתעניינים בזה... אני מבין (היה על זה דיון פה לפני שבוע-שבועיים) אנשים שאת שנות העשרה שלהם העבירו עם תקליטים שעדיין נשמרה להם הנוסטלגיה לתקליטים והכל, אבל מה גורם לאנשים שבחיים לא היה להם אוסף תקליטים לחפש אותם? הרי התקליט (בבקשה לא לצלוב אותי על מה שאני הולך להגיד, למרות שבסופו של דבר גם מעריצי התקליטים יסכימו בנושא) הוא מדיה מיושנת ונחותה בהרבה ביחס לדיסק...

Music Is Life

New member
תגובה

א. אני השוותי בין איכות של דיסק לתקליט אין מה להשוות לתקליט יש סטיראו נהדר ב. אמא שלי היא זו שמשפיעה עליי בעיקר זה נורא נחמד לדעתי לשמוע תקליטים עכשיו זה גם יותר זול מדיסקים וזה ממש נותן לך תחושה כאילו היית פעם אז בתקופה הזו שלפחות יש לי הרושם שהייתה תקופה מקסימה הסיקסטיז עד האייטיז.. ואני לא אתנגד לחיות שם

ganooov

New member
אז ככה: ../images/Emo13.gif

א. היה כאן פעם גולש בשם "הנותן בתותים", הוא נעלם לי קצת בזמן האחרון, והוא מחפש בנרות כבר המון זמן אנשים כמוך שרוצים להחליף תקליטים. ב. אני לא שומע לתקליטים. ג. ידיד שלי אמר לי שהוא לא אוהב לשמוע כל אלבום בCD, ומצד שני - גם לא כל אלבום כתקליט. הוא אומר שיש כאלו שהאיכות יותר טובה בCD ויש כאלה שזה הפוך. וכמו שאמרו: יש תקליטים שעולים כמו כל אוסף הדיסקים של חצי מחברי הפורום ביחד, לא כל תקליט הוא זול.

pinky_unna

New member
האיכות טובה יותר...

כל זמן שגרסת התקליטור לא עברה רימאסטר

אני שומע ומוכר.....

שלום לכולם , מצטער על חוסר התגובות שלי בפורום . אני שומע תקליטים מכל הסוגים , כמובן שבעיקר אגדות רוק (גם ישראלי) . אני גם מוכר וקונה (מעדיף להחליף) תקליטים צרי איתי קשר אם את מעוניינת

j u n k

New member
כן אני שומעת

וגם לא מוכרת..סורי יש לי המון, יש לי את הסאונדטראק של HAIR טום ג´ונס, הביטלס- HELP, הגרייטפול דד, קווין, פינק פלויד, אבבא, ודיפ פרפל

Music Is Life

New member
היי

בעיקרון התקליטים הם של אמא שלי כי הפטיפון הוא שלה.. אז לגבי החלפות אני צריכה לשאול אותה אבל אתה מוכן לפרט איזה אתה מוכן למכור/להחליף ישראלי ולועזי יחד.. ומה אתה מחפש בתמורה אם יש איזה אלבום מסויים או סגנון שאתה מחפש

בעקרון אני מחפש.........

בעיקר לועזי: ביטלס , פינק פלויד , לד זפלין , דורס. עברי: הצ´רצ´לים , האריות , 14 אוקטבות , קצת אחרת , מכתבים למערכת. אני מוכר כמעט הכל , חוץ מדברים חשובים ויקרים , אף על פי שעם קצת עזרה של כסף , גם אותם אני ימכור / יחליף . תכתבי לי דברים שאת מחפשת , ואולי נמצא משהו תיהיה בקשר

j u n k

New member
אני שמחה שאנחנו יודעים לקרוא

אבל אם זה נחוץ אני אחזור על עצמי ואפילו אדגיש א-ב-ב-א

למעלה