אנשים-שאלה:

ilana b

New member
אנשים-שאלה:../images/Emo70.gif

יש למישהי את הפסקולים של התוכנית? של עונה אחת? או שתיים? או אולי של שניהן? כי לי יש את של שניהן-ויהיה נייס לדסקס על זה עם מישהי!

סילביא

New member
לי לי

הראשון (יש לי אותו) מהמם .. חולה על זה השני זוועתי! לא קניתי כי אני לא סןבלת רעש וזה רק טראנסים כאל מרגיזים

sari7

New member
לאירית יש את שניהם

והיא קנתה בגלל התמונות...

לא רק היא...

גם אני קניתי את הדיסק ה-1 רק בגלל התמונות, אבל אהבתי אותו....לפי מה שהבנתי מאירית ומעוד כמה, הדיסק ה-2 פחות יפה.. אבל לפחות יש בו תמונות של B\J ביחד ולא B\M כמו ב-1.

sari7

New member
שפויים?.....

זה רק אני או שבעונה הראשונה יש מתח מיני אדיר בינהם? זה מה שלפי דעתי היה האישיו בעונה ה-1 (טוב וגם הסקס עם ג´ס) בדבר אחד אני מסכימה- התחת השווה שייך בהחלט לג´ס, וג´ס פחות רגיש ממייקל, ככה שהוא יכול לסבול אותו יותר- מה שגם מתגלה לאורך זמן כלא נכון מאחר והוא זונח אותו בשביל הכנר המזוקן הזה (הוא לא שמע על מכונת גילוח?.......) !!!! אבל אני חושבת שבריאן סקסי בעיקר בגלל שהוא מניאק- זה נראה הרבה יותר טוב מאשר תדמית של ילד טוב של מייקל... וגם בריאן נראה טוב יותר - אבל זה כבר לא קשור... ואלה הגיגיי להיום שרי

איך אפשר?

לפני ששנאתי ממש את מייקל, ואם לא הייתי שונאת אותו, אני לא חושבת שהוא ובריאן כ"כ מתאימים.. היד שלי שורפת!!!!

sari7

New member
לא חשבתי על האופציה הזאת...

אבל עכשיו כשאת מזכירה את זה באמת ראיתי היום ליד התחנת רכבת בת"א (אני עוברת שם יום יום ככה שזה לא רציני) איזה איש מזוקן מנגן בכינור ומקבץ נדבות- כניראה יש לכנרים קטע עם זקן???

maayan15

New member
שרי!

ביקשתי כבר במקום אחר- בלי קיצורים!!...פשוט עשינו הסכם בפורום...אנשים לא מקצרים את שמות הדמויות (בריאן-בריי ג´סטין-ג´ס...רק את מייקל אפשר לקצר למייקי אבל לא למייק) וגם לא מאריכים (גייל הארולד-גייל מורגן הארולד השלישי רנדי האריסון- רנדולף האריסון וכו´...)

sari7

New member
טוב סליחה- זה פשוט נמאס לי לכתוב

מליון פעמים את אותו שם של דמות- אז קיצרתי

סילביא

New member
חחח מעיין יו קיל מי

באמת עדיך לא לקרוא לךהם רנדולף ומורגן...זה מוריד מהם חצי מהסקס אפיל טוב זהו אני פורשת להערב. אם יהיו לי פניני חוכמה כלשהם לאחד הפרק אני התחבר אם לא זיהיה לכולם לילה רנגי או גיי או הל, או פיטר או סקוט (!) לבחירתכם זהו ביייייי

ilana b

New member
../images/Emo35.gifאוקיי אבל:

|לי יש את שני הפסקולים. ולדעתי-דווקא השני יותר טוב. 6 השירים הראשונים-פשוט מד-הי-מים!!!!!מאוהב| למי יש את השני??

lolly1

New member
לי יש את שניהם..

שרי אני מבטיחה לך שאני אצרוב..מתישהו..

ilana b

New member
סבבה.....אז:

מה את אומרת עליהם? איזה את מעדיפה יותר? הראשון או השני? אני חו-לה על שיר 1 2 5 ו-6 בדיסק השני-הם הכי יפים ובראשון-אני חולה על שיר 3, 13, ו-5:) מה איתך?

ilana b

New member
אווווו

כן! (חח.....וסורי אם זה נשמע כאילו בדיוק גמרתי)
אבל באמת אחלה שיר. חוץ ממנו.....?

למעלה