אנשים שאלה מוזרה אם הייה לך אפשרות להרוג מישהו מי זה היה ?????????????????????
W wildgirl1 New member 28/8/04 #1 אנשים שאלה מוזרה אם הייה לך אפשרות להרוג מישהו מי זה היה ?????????????????????
M Mrs James New member 28/8/04 #2 אממ.... לא עולה לי כרגע אף אחד לראש... אבל בכל זאת לא נראה לי שהייתי מסוגלת להרוג מישהו
A arkasha New member 28/8/04 #3 שאלה נחמדה במסגרת הצבאית אתה נפגש הרבה פעמים ברצונות כאלה בין אם זה ערבי או מפקד שלך ! שאלה למחשבה את מי תהרוג קודם?
שאלה נחמדה במסגרת הצבאית אתה נפגש הרבה פעמים ברצונות כאלה בין אם זה ערבי או מפקד שלך ! שאלה למחשבה את מי תהרוג קודם?
ת תפוחית מעלפת New member 29/8/04 #34 לא הייתם בסופשבוע או משהו? אני מתטערת אני בעצמי לא הייתי פה בסופשבוע.. אני קצת בדילאיי..
O ora s New member 28/8/04 #9 תוהה לעצמי... לפני סיום י"ב התשובה שלי הייתה כל כך ברורה המורה לסוציו' גאד איך שנאתי אותו... עכשיו אף אחד ספציפי חוץ מהצבא כמובן
תוהה לעצמי... לפני סיום י"ב התשובה שלי הייתה כל כך ברורה המורה לסוציו' גאד איך שנאתי אותו... עכשיו אף אחד ספציפי חוץ מהצבא כמובן
E EMILY666 New member 28/8/04 #10 הייתי אומרת הורים אבל לא את כול אנשים רעים ערסים סנובים פאקצות אנשים שהם לא בני אדם א
א אפרשקסית New member 28/8/04 #11 יו שאלה קשה... דוגרי נראה לי את עצמי...חח... או מישהו שעשה לי משו ממש חרא...ואין בנאדם כזה.. אז...בינתיים..לא הייתי הורגת אפאחד :]
יו שאלה קשה... דוגרי נראה לי את עצמי...חח... או מישהו שעשה לי משו ממש חרא...ואין בנאדם כזה.. אז...בינתיים..לא הייתי הורגת אפאחד :]
S s h u r i k New member 28/8/04 #13 הייתי רוצח את הבן כלב שנתן לסשה גרוסנוב ז"ל את הסם הראשון שלו... אני עדיין לא יודע מי הבן זונה!!! ואני ירצח אותו כשאני ידע!
הייתי רוצח את הבן כלב שנתן לסשה גרוסנוב ז"ל את הסם הראשון שלו... אני עדיין לא יודע מי הבן זונה!!! ואני ירצח אותו כשאני ידע!
A Albus Dumbledore New member 28/8/04 #14 אני חושב שאני לא ממש מסוגל לירצוח מישהוא. בעצם אם זה להגנה עצמית או אולי...
S s h u r i k New member 28/8/04 #17 לא יודע... זה תמיד הגעיל אותי להכניס משהו בתוך גוף של אחר... לא עושה לי טוב לבטן!