אנשים שאלה חשובה...

אנה-

New member
אנשים שאלה חשובה...

שני אידיוטים מהבצפר שלי החליטו לשים את המחברות שלהם בשרותים כך שבעיקרון כל אחד יכל להעתיק.. כמובן שתפסו אותם ובגלל שלא עשו רישום מי יצא לשרותים חושבים שאולי יפסלו לכל השכבה את הבגרות... למישהו יש מושג אולי מה עושים בכזה מצב? יפסלו לכולם? ואם יפסלו ... נצטרך לחכות את ה 3 שנים המקובלות על העתקה לפני שנוכל לגשת שוב למבחן או שבכזה מצב יש פתרון אחר..??

eitan007

New member
סיפור טוב

אין שום סיכוי שיפסלו לכל השכבה. מנסיון. בכיתה י´ בלשון הכיתה שלי נפלה על צמד בוחנים שהיו סטודנטים בשנות ה20- שלהם וגם הכירו אחד את השני מהקמפוס. התברר, כי הם תיכננו עוד לפני הבגרות שיעשו משהו בסגנון "fuck the system" הבגרות הייתה שעתיים (נראה לי) ובערך 40 דקות לפני הסוף כשכבר חצי כיתה הגישה, הם פשוט אמרו למישהי, שאם היא מתקשה היא יכולה לשאול מישהו כל מה שהיא רוצה. מיותר להגיד שתוך 5 דקות כולם העתיקו מכולם, והבוחנים פשוט ישבו בצד וצחקו. אתם יכולים לא להאמין לי אבל רבע שעה לפני הסיום הבוחן לקח טופב של מישהו שכבר הגיש ויצא והתחיל להקריא את השאלות האמריקאיות (ז"מ את התשובות להן) בפני כל הכיתה. אגב, אני סרבתי בתוקף להעתיק או להקשיב להם, וקיבלתי 98 בבגרות.

אנה-

New member
זה לא אותו הדבר...

תפסו אותם? חוץ מזה זה בעיה שכל השכבה יכלה להעתיק...

למעלה