חחחחחחחחחחח רק ישראלים יכולים להיות עד כדי כך מטומטמים
א אושרה במלרע New member 17/10/03 #1 אנשים רק רציתי להגיד... בס"ד שיניתי את השם משתמש שלי בעקבות המפגש! שיניתי את החתימה שלי שוב בגלל שכמה אנשים נעלבו)) ורציתי להגיד לאנשי הצ'ט שאני מצטערת שלא נכנסתי פשוט הייתי עד 3 בהושענא רבה אז.... וכמובן!!!!! שבת שלום וחג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אנשים רק רציתי להגיד... בס"ד שיניתי את השם משתמש שלי בעקבות המפגש! שיניתי את החתימה שלי שוב בגלל שכמה אנשים נעלבו)) ורציתי להגיד לאנשי הצ'ט שאני מצטערת שלא נכנסתי פשוט הייתי עד 3 בהושענא רבה אז.... וכמובן!!!!! שבת שלום וחג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M mayakol New member 18/10/03 #3 יאאאא אושרההה.... קודם כל התחדשי על החתימה והניק! ודבר שני- נחמד לראות שהקדשת לאריאל ולי את החתימה שלך!!!!! אבל הסוכריות סמינט (כן אריאל, סמינט) בטעם אפרסק הן הכיייי שאוות
יאאאא אושרההה.... קודם כל התחדשי על החתימה והניק! ודבר שני- נחמד לראות שהקדשת לאריאל ולי את החתימה שלך!!!!! אבל הסוכריות סמינט (כן אריאל, סמינט) בטעם אפרסק הן הכיייי שאוות
B beckham17 New member 19/10/03 #10 אפרסק שולט!!! ../images/Emo6.gif מהההההההההה?! האדום הוא בטעם של תרופה... אין כמו S-mint (כן שירה, S-mint) בטעם אפרסק!!! ותתחדשי על הכינוי והחתימה!
אפרסק שולט!!! ../images/Emo6.gif מהההההההההה?! האדום הוא בטעם של תרופה... אין כמו S-mint (כן שירה, S-mint) בטעם אפרסק!!! ותתחדשי על הכינוי והחתימה!
ה המשועמם כאן New member 19/10/03 #11 ברוכה הבאה לפורום יש פה עוד אחת אושרה (אבל היא במילעל!!!) ותזהרי הפורום ממכר!!!
א אושרה במלרע New member 19/10/03 #12 חחחחח איתי קרעת אותי.... בס"ד אחת שקוראים לה אושרה במלעיל????? היא בטח מזה ערסית... מסכנה איזה שם יש לה תמסור ה את תנחומי חחחחחחחחחח ורחלי זה לאו דווקא בגללך אושרה במלרע שולט!
חחחחח איתי קרעת אותי.... בס"ד אחת שקוראים לה אושרה במלעיל????? היא בטח מזה ערסית... מסכנה איזה שם יש לה תמסור ה את תנחומי חחחחחחחחחח ורחלי זה לאו דווקא בגללך אושרה במלרע שולט!
א איילת כ New member 20/10/03 #13 אושרה במלרע?????? מה זה המלרע הזה??? אני שונאת את המלעיל והמלרע אני אף פעם לא מצליחה לזהות מה ההבדל... ובכל מקרה תתדשי
אושרה במלרע?????? מה זה המלרע הזה??? אני שונאת את המלעיל והמלרע אני אף פעם לא מצליחה לזהות מה ההבדל... ובכל מקרה תתדשי
א אושרה במלרע New member 20/10/03 #14 מלרע הופך את זה לאושרה! ומלעיל בס"ד זה אושרה של הערסים! הבנת? אושרה
ק קיפיק New member 21/10/03 #16 אושרה כלבבי!!!!!!! אומנם אני קצת משתוממת מדוע מחקת את החתימה הקודמת... כי ליעד הסכים, ואביאם ממילא לא שורץ פה... אבל העיקר שאותי השארת!!!!!
אושרה כלבבי!!!!!!! אומנם אני קצת משתוממת מדוע מחקת את החתימה הקודמת... כי ליעד הסכים, ואביאם ממילא לא שורץ פה... אבל העיקר שאותי השארת!!!!!
א אושרה במלרע New member 21/10/03 #17 מה חשבת שאני אוריד אותך??!! בס"ד תרצה אני חולה עליך לעולם לא אורידך חחחחחחחחחחחח וחוץ מזה שליעד זרק הערה אז החלטתי לשנות ת'חתימה אושרה
מה חשבת שאני אוריד אותך??!! בס"ד תרצה אני חולה עליך לעולם לא אורידך חחחחחחחחחחחח וחוץ מזה שליעד זרק הערה אז החלטתי לשנות ת'חתימה אושרה