אנשים רעים

הניה44

New member
אנשים רעים

איך מתמודדים עם אנשים רעים שאוהבים להתנכל לאנשים אחרים שהם בכלל לא מכירים, רק על סמך סיפורים שהם שומעים מאחרים עליהם?

הניה44

New member
איך אפשר להתעלם, זה מזיק!

הם עושים נזק, הם מלכלכים עליך ואז אף אחד לא מתקרב אליך, אתה מנודה חברתית!!!

תהיי חזקה ומאמינה במי שאת

אני יודעת שיכולים להגיד שאחותך זונה ולכי תוכיחי שאין לך אחות... ככה אבא שלי אומר אבל זה אפשרי לתת לכל האבק לרדת ולנקות אז אנשים אולי חושבים שהם יודעים עליך דברים תני להם להרגע ואז לאט לאט לתקן את זה

הניה44

New member
הם לא ירגעו

המטרה שלהם היא לבודד אותי ושלא יהיה לי נעים, ולגרום לי עוול. נוצרה לי תדמית שאנשים לא אוהבים. וגם אם ארצה לתקן, איך עושים את זה? הנזק כבר נגרם!

אנשים רעים ואינטרסנטים

הורסים את עולמם חייהם וחלומותיהם של אחרים ושזה כואב וקשה מאוד לפעמים מכיר את זה מהכרות אישית ולא חסר כאלו

הניה44

New member
חבל שהעולם מלא בכאלה

הם באמת הורסים כל חלקה טובה, חבל שיש כל כך הרבה זדוניות בעולם הזה, חבל, היה יכול להיות הרבה יותר נחמד אם לא היו אנשים כאלה. יש אנשים שאוהבים להיות תמיד בשליטה ולהיות החזקים והמנצחים ולהגיד תמיד את המילה האחרונה, יש להם בטחון עצמי מופרז וזה מה שנותן להם את הכח לעשות את זה.

בקשר לנזק

האנשים שיאהבו אותך באמת לא יקשיבו לרכילויות של רעים עליך, השתדלי להיות נחמדה וטובה ולעזור לאנשים ואז יעריכו אותך. כדאי גם שתפריכי את הרכילויות השקריות בפני השומעים אותן.

או

הנהנים מזה שמחזירים להם כדאי להתעלם מהם. חשוב לאהוב ולהעריך את עצמנו ולזכור שאנחנו עושים דברים מענינים שאנחנו אוהבים, ואז לא נצטרך להתיחס לטפשים.

הניה44

New member
צודק! אבל יש המשך מכיוון אחר

יש לי שכנה שאוהבת לחטט ולדחוף את האף שלה לעניינים שלי, יש לה הרבה חברות בסביבה (היא יודעת לקשור קשרים), פעם הייתי איתה בקשר טוב, היום אני בכלל לא מדברת איתה, והיא שולחת את החברות שלה "לחלוב" ממני מידע, או לרגל אחרי. ויש לי שכנה אחרת שקשרתי איתה קשר בענייני בעלי חיים, וכל הזמן הרחתי משהו לא בסדר בקשר הזה, כאילו היא מנסה לרחרח כל הזמן סביבי ולהוציא ממני דברים, וחשבתי שאני סתם פרנואידית, אבל לאחרונה אני שמה לב לדברים מוזרים שקורים לי איתה והבנתי מכל מיני שיחות שהיו לי איתה, שהיא גם מנסה לחלוב אותי. וזאת אחת שלא היה לי איתה קשר לפני ואנחנו לא ממש מכירות. יש לי מזל שיש לי חושים טובים ואני יודעת להרגיש מי עושה את זה באמת, אז עם כל אלה אני פשוט לא אדבר, הכי בריא והכי טוב. העניין הוא שאני גרה במקום יחסית קטן שאנשים מכירים אחד את השני, אז כנראה שהשמועה עלי מתפשטת... איך אנשים אוהבים ריכולים...

הניה

אנשים רעים יש בכל מקום- זה מגעיל, זה דוחה, זה מתסכל ואנחנו טובי הלב והחלשים עייפים מלהחזיר ומוציאים אנרגיה בכדי לתקן את הרושם הרע שיצרו אחרים. השתדלי להתחבר לאנשים שמכבדים אותך שמעריכים אותך ושמחפשים את חברתך. רק אנשים כאלה באמת ישארו קרובים וידעו שמה שאומרים אחרים לא נכון והמטרה של הרע זה להפיל ולהכאיב ולהכשיל.. לשים רגליים.. בהצלחה.

למעלה