אנשים רעים

אנשים רעים../images/Emo123.gif

רציתי להגיד שאנחנו עם נוראה לא סובלני לאף אחד לא אחפת למה שקורה בארץ המדינה שלנו בזבל במיוחד באר שבע אים מישהוא יפול ברחוב אף אחד לא יעזור לא אנשים נואגים מהר עושים פוזות עד שהם עושים תעונה אפילו לשרים לא אכפת למה שקורה אכפת להם רק מהכיסא שלהם תמינו לי לא צריך ליבחור פעם הבא למה כי הם לא מקימים הפתחות אפילו צה"ל ניהיה מושחת

Superdror

New member
מה

שאתה טוען ממש לא מקובל עליי. תיפול ברחוב ותשבור רגל ותראה שהרבה יבואו ויעזרו לך. אנשים עושים פוזות? כולנו עושים פוזות, 99.9% מבני הנוער חיי על "עוונתה"... אין מה לעשות, זה שלב בחיים. תאונות קורות בכל מקום, לא יודע אם כמו פה, אבל תאונות קורות ואין הרבה מה לעשות נגד זה.... עושים כל מה שאפשר.... נראה לי יום טוב או ליתר דיוק, לילה טוב

karepi

New member
עני מסקים אם קול מילא שלא!

עני כושב שאטה ממש כחם...

Kuki Master

New member
נורא בוגר...

יופי..צחקתם על מישהו עם שגיאות כתיב...כל הכבוד...בואו ונודה בזה...שגיאות כתיב זה הומור היסטרי...רוב הסטנדאפיסטים משתמשים בהומור הזה

karepi

New member
מה קשור???

הבן אדם בא ודיבר על משהו רציני אז לפחות שיתייחס לזה באופן רציני ויריץ בדיקת איות על הדברים שלו... זה לא עניין של לצחוק עליו או לא... יכול להיות שכל מילה שהוא אמר היא נכונה אבל אנשים לא יתייחסו לדברים שלו ברצינות הראויה להם אם הוא יכתוב אותם בצורה כזו.

Superdror

New member
אני במקומך הייתי עובר על

כל ההודעות שכתבת פה בחודש האחרון ואז שוקל פעמיים אם בכלל לבוא ולהעיז לדבר על בגרות.

Superdror

New member
אני לא לחוץ.....

פשוט אני לא חושב שלאדון קוקי ישנה הזכות או הפריוילגיה לדבר על בגרות של אנשים הנמצאים בפורום זה.........

karepi

New member
להבא תריץ בדיקת איות!!!!

ואז אנשים יתפסו ת´דברים שלך יותר ברצינות... כי עכשיו לקרוא את ההודעה שלך זה כמו לקרוא חיבור של ילד בכיתה ד´! אף אחד לא באמת מתייחס למה שכתבת! למרות זאת אני יגיב לך! אני חושב שאתה ממש טועה... אכפת להרבה אנשים מבאר שבע זו אחת הערים היותר גדולות... ואם אתה חושב כך.. אז למה שלא תקום ותשנה.. תריץ תקים תעבוד לשנות את התדמית של באר שבע... כי אם אתה חושב כך ואתה עוד באר שבעי אז זה בטח מוצדק בצורה כלשהי! ואני מאמין שבעקבות שינוי התדמית יכול להיות שאנשים יתייחסו אחד לשני ביותר כבוד ופחות יזלזלו...! שאלה: אם תראה מישהו נופל אתה תקום ותעזור לו??? למה אתה כל כך נחוש בזה שצה"ל מושחת???

Superdror

New member
הרבה פעמים בהודעותיך....

בעיקר בעזרה לחברך הטוב, שאדוו העריץ החזק, השרירי והמטיל אימה :<

Hamall

New member
אמממ אולי בזה שאתה כזה ילדותי

ולא רוצה לומר את השם שלך כי אתה כזה גבר ומסתורי...

Superdror

New member
אני דווקא יותר התכוונתי

לנקודה שהוא עוזר לשדאוו במסעו בערוץ ואין לי כוח להכנס לויכוח כזה אני לא אתחיל לעשות העתק/הדבק אבל הוא בהחלט תורם רבות לאדון שאדוו ומחזקו

למעלה