אנשים ! רעיון !

adiville

New member
אנשים ! רעיון !

בואו נדבר תאורטית : נכון שקשה לארגן מסיבת אייטיז כל שבוע וקשה להתחייב ולהגיע אבל בואו נגיד שכולנו מתארגנים ועושים מאמץ גדול לעשות מפגש פורום אייטיז פעם אחת כמו שצריך ! פורומים אחרים עושים את זה אז למה שאנחנו לא ? כמה חברים פעילים יש לנו פה ? 15 בערך ? קובעים תאריך שמתאים לכולם, מתחייבים להגיע ולהביא עוד לפחות 3-4 אנשים (שגם הם מחוייבים להגיע), נעשה רשימה מסודרת כמו שצריך ורותם תפיק לנו מסיבת פורום אייטיז (+חברים קרובים) סגורה עם אלפא שלנו !!! אז מה אתם אומרים ? שנעשה מאמץ גדול ? לשיקולכם....

שמש27

New member
רעיון גדול, מרים את הכפפה !

עדי, רעיון גדול !!!
גם אני התגעגעתי רוב געגועים למסיבות של אלפא, ובעיקר אחת לא יוצאת לי מהראש - זאת שפתחה את הליין, בפרנצ'סקה... אחח, איזה מוזיקה אלפא שם באותו ערב - אין, אין, בחיים לא יצא לו עוד שילוב כזה... ואיזה מרחבים היו לרקוד, ואיזה אנרגיות... אחח... (ודוקא בזאת אייס וטוריקן לא היו...) אני מוכן: - לעזור באירגון - להתחייב על חמישה עד שבעה אנשים !!! - לשלם 50 ש"ח ולא גרוש פחות ! - לחמם את אלפא הגדול... זה יהיה לי לעונג ולכבוד
(זה כבר מחליף אצלי פנטזיות מיניות...
) יאללה, עושים את זה ! ביום חמישי (עדיף, אלא אם כן רותם לא תעמוד בזה) או שישי/מוצ"ש כלשהו, במועדון גדול ומרווח, עם כל האנשים והשירים שאנחנו אוהבים. בהצלחה לנו !

turrican

New member
ד"א שלום מיסטר שמש

מה קורה אחשלי.. מה עיניינים?? טוב שאתה מתגעגע למסיבות של אלפא..גם אני!

turrican

New member
רעיון מצויין עדי

בעיקרון רעיון מצויין..
אבל לפני שנסחפים חייבים לדעת 2 דברים: 1. האם רותם תהיה מוכנה לכך מבחינה כלכלית כי גם אם יבואו 30 אנשים מהפורום (ואני בספק אם נצליח) אז אולי לא שווה בכלל לה לשכור מועדון . 2. התאריך - מנסיון אני יודע שכאשר מארגנים תאריך אז הוא לא מתאים לכולם ואי אפשר לרצות את כל-כל כולם...אז צריך לקבוע תאריך אחד ולא לשנות. אני יעביר את הרעיון לרותם..נראה מה יהיה לה לומר..

adiville

New member
עוד פרטים :

זה יהיה אפשרי אם תהיה לנו רשימה של מינימום 40-50 איש ואי אפשר לרדת מהמספר הזה בשביל שהמסיבה תצליח ותהיה סגורה רק לנו ! כל מי שאומר שהוא בא צריך להתחייב בשמו ובשם האנשים שהוא מתכוון להביא איתו ! וזה מאוד בידיים שלנו כי ברגע שאנחנו מתארגנים על עצמנו, רותם תשמח לעזור לנו ולספק לנו את המקום. ובקשר לתאריך : אני פונה לרותם שתרשום לנו פה תאריכים אפשריים ואנחנו ננסה להתאים את עצמנו. אני מתארת לעצמי שייקחו לפחות שבועיים כדי שנוכל להתארגן ולהיות מתואמים...... חבר'ה, לא צריך נורא להתאמץ - רק לשתף פעולה

אפשרי

אפשר לארגן אנשים, זה יהיה בסדר... ויכול להיות שיש לי פאב (אם צריך) שבו נוכל אולי לארגן ערב אחד.

rotem27

New member
היי חברים יקרים

היי אלכס צלצלתי לעדי להביע את געגועי ולשאול לשלומה ובשיחה הזאת אני העלתי את הרעיון למסיבה כך שהעניין בהחלט הובא לידיעתי ולהסכמתי. אני אשמח נורא להפיק עבורכם מסיבה מיוחדת עם אורן האגדי כמובן. אז אתם מוזמנים לשוחח ולקבוע תאריך שיתאים לפחות לרוב החברה בפורום ולעדכן אותי ומכאן אני אמשיך..... הימים הרלוונטים הם :ימי שלישי או מוצ"ש. מקווה לשמוע מכם ולרקוד איתכם בקרוב.

adiville

New member
אז מה אתם אומרים ?

אני מציעה את מוצ"ש ה-7 ביוני. לי אישית זה מתאים וגם לאייס יש יומולדת ב-8 ליוני אז בכלל נוכל לעשות שמח
אבל היות ואני לא לבד פה, בואו נראה לכמה אנשים התאריך הזה מתאים.... ואם מתאים, תרשמו פה ותתחילו לבדוק כמה אנשים אתם יכולים להביא.

למעלה