אנשים קשה לי

אנשים קשה לי

באמת אנשים אני לא יודעת מה לעשות עם ההורים שלי שבטוחים שהכל בסדר איתי עכשיו הם לא יודעים שאני נפגשת עם חברה שלי כשהם לא יודעים ... שניה מהתחלה... כבר כתבתי כאן וסיפרתי לכם את כל הסיפור אבל אני לא יכולה יותר להסתיר מהם קשה לי ... אני לא יכולה עבר חודש מאז שסיפרתי להם חודש של התעללות בעצמי , אני לא יכולה לשתוק יותר אני רוצה לצרוח את זה שאני אוהבת אותה אבל אני יודעת שההורים שלי לא יקבלו את זה שוב ואני לא יכולה להגיד לאמא שלי שהיתי בקשר איתה כל הזמן כי אז שיקרתי לה והיא לא תאמין לי יותר בחיים , מה לעשות ... לא יכולה יותר לשקר ולבקש מהבת זוג שלי לחכות לי בקצה הרחוב ולא יכולה יותר לא לדבר איתה שאני בבית רק בחוץ לא יכולה יותר לא לישון איתה ואפילו לחצי שעה ... נמאס לי ... מישהוא מכיר איזה פסיכלוג טוב שיכול לעזור לי לספר לאמא שלי בלי שהיא תתאבד לי??? אני לי יותר רעיונות ...ואני לא יכולה לעזוב את הבית עכשיו הוא לא בריא בכלל... אם יש לכם רעיונות אחרים יתקבלו בשמחה

Yuval Y

New member
זו בעיה...

מצד אחד, עד כמה המצב באמת ישתפר אם תישארי שם? נראה לי שלהורייך אין ממש את השהות לשבת ולחשוב. אני נשארתי, וקשה כבר לצאת
פסיכולוגים את יכולה למצוא באתר תהל"ה מעבר לכך שתוכלי לדבר גם עם יעל.

white star

New member
../images/Emo54.gif תראי

בשביל טיפול פסיכולוגי מוצלח, אדם צריך לדעת שהוא צריך עזרה ולהיות פתוח לרעיון. ממה שראיתי בהודעה הקודמת, את לא צריכה לצאת מהבית, את חייבת לצאת מהמקום הזה, למען הבריאות הנפשית שלך.

אני יודעת

אבל אני לא חושבת שטיפול פסיכולוגי יכול להוציא אותי מיזה כמו שאמא שלי אומרת אני רק חושבת שהמצב הפסיכולוגי של אמא שלי קצת יותר גרוע ומנסה להבין איך אני מביאה אותה למצב שהיא תרצה לראות פסכילוג בלי לפתח בה צפיות שב שאני אשתנה ??? אני יודעת שאני חייבת אבל אני לא יכולה לצאת מכאן לא עכשיו לפחות מקווה שיש עוד רעיונות אחרת אני באמת אשתגע ואגיע לבית משוגעים תודה על היחס

jjj111

New member
יש עוד שהתמודדו עם זה

ראיתי באתר שנקרא REAL OVERCOMING בחורה שהתמודה עם אותו מצב ופטרה את זה טוב, כדי לך להיכנס ולראות איך משהי כמוך התגברה על זה ללא עזרה מקצועית

ת ה ל ה

New member
ומה עם לבוא אלינו או לאגודה?

יש סיוע מצויין באגודה לצעירים במצב שלך, צרי קשר איתם או בואי אלינו לתהל"ה. בהצלחה דליה

ILEVY

New member
עזהי אותך

חכי עד שתוכלי לעזוב את הבית ואז תספרי... ככה, לא תצטרכי להיות שם אחרי

למעלה